10 månader

Nu är det sista dagen i januari och det är ungefär fyra månader tills sommarlovet och en och en halv månad tills jag fyller år. Det enda jag har önskat mig än är att få åka till Sthlm över en helg och bara shoppa. Jag får iallafall hoppas..

Tankar om 2007:

Skor jag just nu använder är mina svarta ankelboots från Wedins och mina svarta stövlar från Din Sko. Skor jag längtar tills jag får använda är mina peep-toes i lack och även andra heels. Även ballerina skor är efterlängtade. Och tänk att få ha på sig sina stora solglasögon och gå barbent i klänning..

Så kort sagt, hoppas det blir en härlig sommar!
10 månader tillsammans med min älskling idag :)


Dagens Outfit

 

Vit prickig topp, Indiska
Vitt linne, HM
Svarta jeans, Fuzzy
Svart kofta, Cubus

Till: Skinnjacka, PTR. Svarta ankelboots, Wedins. Uppsatt hår.

Dagens bästa: Klänningen från Asos är skickad och är på väg mot Sverige. I hope it will come soon. 

Dagens Outfit



Grå klänning, Gina Tricot
Vit blus, HM
Svarta tights, HM
Svart kofta, Cubus
Grå knä strumpor, Zara

Till: Skinnjacka, PTR. Svarta ankelboots, Wedins. Vit halsduk och bruna vantar.


Vart en sväng in på Indiska idag medans jag väntade på bussen. Och jag hittade det jag sökte.

 

Denna fina top kostade bara 149:- riktigt söt och härlig på. Blir dessutom riktigt fin till sommaren.

Dagens Outfit



Känns som att jag inte har använt jeans på ett bra tag idag, så det fick bli det idag. Måste säga att det är bra mycket skönare med tights och klänning, men variation är bra.

Svart stickad tröja, JC (?)
Vitt linne med knappar, Gina Tricot
Svart skärp, HM
Mörkblå jeans, Miss Sixty

Till: Svarta skinn stövlar, Din Sko. Svart jacka, Zara

So long! ♥

Topshop

158234-30

Som vanligt har
topshop alltid fina kläder och dessa shorts skulle inte vara fel. Dessutom är de på rea, och vem tycker inte om det? Synd bara att det inte går att beställa därifrån. Well well...

Asos beställning

158234-28

Har beställt den här klänningen i färgen Navy från Asos nu! Kunde inte låta bli, tycker den är så fin. 372 kronor senare plus frakt. Vad tycks?

If you like Cosmo

För dig som tycker om Cosmopolitan finns ett väldigt bra erbjudande nu.

4 nummer av tidningen, Nivea Visage Auqa Sensation och Nivea Visage Anti-Shadow Eyecare

För bara 99 kronor (+19.50 i porto) vilket är riktigt billigt. Gå in på
prenservice och använd internetkoden: 086-086433


how cute is that

Fick en ros av älskling när han kom förut, hur sött är inte det? ♥


Rea

 

Bubbelroom har rea på allt just nu. Den här söta tröjan från Acne har kostat 999:- men kostar bara 399:- skulle inte sitta fel, den var ju inte så himla dyr heller. Det finns även annat som var fint, och med bra priser.

Stickat

158234-22

Tröja Autumn Cashmere 3200:-
mytheresa

Stickat i kalla vinter tider.

Dagens Outfit

 

Vit tee, Bik Bok
Mörk blå tröj-klänning, Cubus
Svarta leggings, HM
Grå nerdragna knee socks, Zara
Svart kofta, Cubus
Svart jacka, Zara
Svarta ankelboots, Wedins


Nytt på HM

158234-17 158234-18
Det har kommit in nytt på HM, dessa två klänningar tyckte jag om. Båda kostar 298:- vilket är ett riktigt bra pris. Det fanns även en A-linje formad
jacka med stora knappar som var söt.

Vad har hänt med flera av mina inlägg, bilderna går inte att se?

Hårinpackning

158234-16

Schwartzkopf GLISS Total Repair hair - Therapy Mask

På HM har dom satt ner priserna på Schwarzkopf GLISS produkterna. Och jag som behövde en hårinpackning köpte denna för 39.50:- som har kostat 64.50:- hyfsat bra pris tycker jag. Den är för torrt och skadat hår och ger mycket intensiv vård. Provade den nyss och den luktade jätte gott och håret blev riktigt lent. Rekomenderas.  ♥

Dresses

   

Asos 372:- Asos 372:- Asos 417:- Topshop (hittade tyvärr inte priset)

En sån här klänning vill jag ha. Funderar på att köpa den där andra, bara mitt kort kommer någon gång så. Sött med polo-tröja, tee eller en blus och med tights.

Me want summer so badly

                                     158234-36
Checked Mini Dress

Denna söta klänning skulle passa fin fint till sommaren till ett par ballerina eller heels. Den kommer från kära Asos och kostar 372:-

Koppartrans



Dom ringde från Vision idag och sa att jag kunde hämta min Koppartrans tröja som jag fick av älskling i julklapp. Hade lämnat den för att den hade krympt, men jag fick varken en ny eller pengar tillbaka. Dom hade sträckt den och då hade den blivit längre.. känns iallafall surt att en tröja för ungefär 800:- ska krympa (?)

Dagens Outfit



Svart stickad tröja, HM
Grå leggings, HM
Rött smalt skärp, Zara
Svarta ankelboots, Wedins
Svart skinnjacka, PTR
Vit halsduk & bruna vantar

Bad, bad, bad... tror jag får ge upp mina drömmar om skorna som jag vill ha från DNA.
Dom kostar 899:- (!). Finns ingen bild att hitta, men det är svarta ankelboots i skinn med träklack. Jag har ju faktiskt ett par svarta ankelboots i skinn.. men ett par till skulle inte skada. Visst, jag har pengar men jag tror jag får ta och spara dom, ska försöka vara ekonomisk.. det kommer inte gå bra. Ska dessutom göra ett försök med att inte köpa nåt mer svart på ett tag, vilket säkert inte heller kommer lyckas. Not so good!

Dagens Outfit

 

Grå kofta, Gina Tricot
Svarta jeans, Fuzzy
Svart linne, HM
Skinnjacka, PTR
Svarta ankelboots, Wedins
Svart quiltad väska, Lindex accessories
Cremevit mössa, Tiger of Sweden
Vit halsduk & bruna vantar

Var typ mer än -10 idag, men det tänkte inte jag på och tog på mig skinnjackan, vart lite småkallt. Men inte så värst mycket ändå. Well, måste plugga till prov imorn. So long!


Reafynd



Vart en sväng på stan idag, och såklart så kom jag inte tomhänt hem. Men det vart bara reafynd så...

♥ Rött smalt lack skärp med silvrigt spänne, Zara 39:-
    - Zara har faktiskt rätt mycket på rea, bas plagg och annat, men jag tycker att deras storlekar kan vara riktigt konstiga (?!).
♥ Svart quiltad kuvertväska, Wedins 149:-
    - har kostat 249 kr så det var rätt pra pris, var en kedja till men den ska jag ta bort. Om jag nu ska ha kvar den.. har inte bestämmt mig, men jag tror det.

Gratis prov

Hittade en länk nånstans igår till en sida där man kunde beställa ett gratis prov av Britney Spears Curious.
Och det är ju alltid kul med gratis prover, så det är klart att jag beställde!



Face mask

158234-35

CHRISTYs Lemongrass & Witch Hazel Face Mask, "vitaliserar och motverkar fet hud samtidigt som föroreningar skonsamt avlägsnas. Har en djuprengörande och lugnande effekt på huden. För fet/Problemhud". Det står dessutom att den inte torkar men det tycker jag att den gör, känns väldigt fräsch och luktar gott. Finns att köpa på många ställen, vet dock inte hur mycket den kostar eftersom jag fick den i julklapp men tror den är rätt så billig.

What a dream



Är det inte allas dröm att ha en walk in closet? Well, jag skulle gärna ha en...



Eller att ha såhär mycket skor..?
Jag har en förkärlek för väskor och skor, synd bara att plånboken säger nej..

Men nu ska jag ta och läsa some Cosmo!

Dagens Outfit



Lite krasslig idag, så det vart ingen skola för min del. En mys-outfit för dagen.

Grå velourbyxor, Zara
Grå kofta, Gina Tricot
Mörkblått linne, HM

Till ett par mysiga tofflor ♥

Sötast



Har letat efter en plånbok eftersom jag inte håller reda på pengar och sånt annars.. och jag hittade den här söta röda med rosett på Åhlens för bara 129:- söt eller hur? Inte så bra bild, den är egentligen lite mörkare röd, med man ser hur den ser ut iallafall!

monday

Så var det måndag igen.. kjolen som jag bloggade om från HM:s Beauty and the geek i helgen, vart lite sugen på den. Så jag bestämde mig för att beställa den. (Tänkte tillochmed beställa den ljus lila, inte svart alltså, ovanligt för mig som bara använder basfärger) Men såklart så fanns den bara i stl 40, smart att inte kolla det innan man vill ha den! Men då hittade jag en svart ballongkjol på HM:s "outlet" och tänkte beställa den istället. Men då efter någon timme när jag skulle beställa var 36 slut, då vart jag riktigt less. Typiskt när det var rea + att jag hade rabattkod.

Nån som vet vart det finns fina kjolar? ♥

Beauty and the Geek

 

Kollade runt på HM:s Beauty and the Geek-kampanj med vårkläder. Dom här söta sakerna skulle jag kunna tänka mig att klicka hem. Kjolen finns även i svart och klänningen i lila. Sen var det ju inte speciellt dyrt heller, vilket är fantastiskt bra med HM. Men en kjol skulle jag faktiskt behöva, och jag har ju pengar så vad är det jag väntar på egentligen?

Var på stan igår.. Köpte lite smågrejjer. Ett par jätte sköna grå mysbyxor från Zara, fick nöja mig med såna istället för ett par Juicy Couture. Pärlörhängen, silverkedja och en röd plånbok med rosett från Åhlens. Bild kommer sen. Hiitade ett par jätte jätte fina ankelboots på DNA med träklack och svartskinn, vill ha. Men dom kostade 800.. vilket inte var lika bra.

Äntligen

158234-24

Var till min kusin förut ikväll eftersom hon fyllde 22 idag. Och hon jobbar ju på Din Sko, och har verkligen hur mycket skor som helst. Så hon visade mig vad hon har för några. Och jag som har letat efter nya skor, frågade om hon ville sälja några till mig. Och dom här fina fick jag köpa för 300 som kommer från Din Sko, dom har kostat 580. Så det var ju riktigt bra! Hon hade även likadana i brunt, skulle gärna ta dom med.  ♥

Ska lära mig att klacka om skor i tid, och inte göra som med mina andra som är helt förstörda nu..

Shopping

   

Var på stan idag, letade efter nya stövlar. Men jag hittade såklart inte några, men jag såg jätte fina ankelboots från  Din Sko. Dom fanns också på DNA och Crispin i svart, blått, rött och grått men då med svart klack. Ååh vad fina dom är. Jag köpte iallafall det här;

Bild ett: Silvrigt armband från Indiska, 39.50:- Syns dock inte bra på bilden.
Bild två: Grå A-linje formad tee, på rea från Gina Tricot, fast den fanns bara i L men den vart fin som tröj-klänning. Och eftersom den bara kostade 49.50:- så köpte jag den.
Bild tre: Såhär ser den ut på.. snyggt med skärp i midjan dessutom..!

Dagens Outfit


Grå jeans, Tiger of Sweden
Stickad kofta, Culture
Svart långärmad tee, HM
Svart linne, HM
Svarta stövlar, Din Sko
Svart jacka, Zara
Svart quilted bag, Lindex Accessories, a lá Marc Jacobs Stam Bag


Back home



Back home! Fullt med snö här hemma när man kom hem, inte bra inte bra, jobbigt tycker jag.
Har iallafall haft det härligt i helgen. Kolla in vilka söta skor? visst? från asos (såklart)!


yes

 

             Topshop, Asos

ååh vad glad jag blev nyss. När jag såg den blåa klänningen från topshop första gången blev jag stört kär i den. Men det går ju inte att beställa till Sverige, så synd. Men nu nyss hittade jag en ungefär lika på asos som till och med var billigare. Den fanns både i grå och blått. Blir nog en sån. Finns så mycket jag vill ha där! Så glad.



SVEA- mössa

Åker till fjällen imorgon med älsklingen min, då får jag chansen att använda min nya svea mössa.
Kommer hem på söndag igen. Funäsdalen, Hamra here I come.


Stilikon

158234-14  158234-15

 Har inte tyckt om Nicole Richie, tycker hon har varit alldeles för smal.. hon har ju sett ut som en vandrande skelett. Vilket jag personligen inte tycker är fint, vilket många andra tycker är fint (?) varför inte vara normal? Men har man inte varit så smal själv kanske man inte förstår, eller? Men iallafall.. nu tycker jag hon verkligen har en skit snygg stil, en stilikon? Tycker iallafall jag. Så ni kommer nog få se mer av Nicole! Verkligen älskar hennes stil.  ♥

Sommar sommar..

158234-13

» Somrig tröja från
asos 

Skulle passa fint till ballerina skor.  Längtar till sommaren, men det är ju bara typ 6 månader kvar.
Härligt iallafall att man kan ha skinnjacka fortfarande, slippa ha nån vinterjacka.
Mina svarta stövlar från din sko med liten klack.. på dom har hela klackarna försvunnit, riktigt dåligt.
Så jag var in idag och frågade om man kunde få pengarna tillbaka eller få likadana nya.. men det kunde man ju såklart inte få. Less jag blev. Men som tur är så jobbar min kusin på din sko i sthlm så hoppas hon kan fixa nåt.
Dessutom så vart mina skor genomblöta idag och då menar jag verkligen genomblöta. Mina strumpor kunde man vrida ur.. jäkla regn.

Outfit

  

svart långärmad tee, HM
grå tröj-klänning, Gina Tricot
svarta tights, HM
gråa over-knee socks, Zara
krämvit mössa, Tiger of Sweden
svart kort skinnjacka, PTR
svarta stövlar, Din Sko

Gäsp

158234-7

Första skoladagen idag efter lovet, gäsp.. lugn dag vilket var skönt. Fick schema och sen kollade vi på film, Tolken. Schemat var iaf inte det bästa, man får längta till nästa termin och hoppas på ett bättre. Iallafall efter skolan gick jag ner på stan och träffade älskling, och åt lunch med han. Sen stack han till skolan och jag gick på stan. Vart ett par over-knee socks, gråa från Zara för bara 39:- rea. Och jag hittade den här (se bilden) ur söta tröjan, vill ha! Från Gina Tricot för 199:- .. väldigt nära att köpa den, har ju pengar ,men jag har köpt så mycket nu. Isåfall blir det köpstopp ett tag, iallafall några dagar =) men nu ska jag ta och städa och rensa min garderob!

So long!

Söndag

Premiär för mig att blogga här på blogg.se!

Var på stan idag, skulle egentligen bara köpa en hårklämma.. men ej helt oförväntat blev det inte bara det.
Vart en grå tee tröj-klänning med sidenband i midjan och en krämvit tröj-klänning med smala band.
Båda från Gina Tricot för 149:- st, men dom var riktigt söta både till jeans och tights. Och sen var dom ju väldigt billiga! Sen så blev det en svart vanlig långärmad tee från hm 98 :- och den passade även perfekt under dom från andra. Lyckade köp måste jag faktiskt säga. Och en hårklämma, som jag var där för. Skola imorn, åh vad det känns som att jullovet har gott snabbt, surt måste jag säga.