Blommigt.

158234-411
Här är blusen jag pratade om. Det var lite svårt att få till någon bra bild på den, men den kommer säkert upp i något annat sammanhang sedan. Den är iallafall köpt på H&M och kostade 149 kronor. Jag tycker verkligen om den! Jag som nästan bara brukar köpa kläder som är svarta, vita eller gråa.

Mittwoch

158234-418
T-shirt, Minimarket
Jeans, Fuzzy
Väska, Lindex
Skor, Bianco

Skorna som jag hade på mig idag, var de som jag köpte igår (se nedan). Tyvärr så fick jag skavsår av dem.. Men eftersom de är gjorda i skinn så kommer de nog att bli lite större, och då blir de nog skönare. Jag har iallafall ända sen jag kom hem från skolan pluggat SO, eftersom jag har prov imorgon. Så just nu så är jag alldeles snurrig i huvudet av allt läsande.

A pair of new shoes

158234-411
När jag jobbade i måndags så såg jag dessa och blev lite sugen på att köpa dem. Och igår så gjorde jag det. Priset för dessa var 700 kronor, och de kommer från Bianco. Tanken var ju att jag inte skulle köpa något mer.. Men så hittade jag en jätte söt blommig blus på H&M, och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, så jag köpte den. Jag lägger upp en bild på den någon dag!

Dagens

158234-408
158234-409
Svart linne, H&M
Naturvit tröja, Vila
Svarta jeans, Fuzzy
Skor, Bianco

Den här tröjan köpte jag i helgen på Vila. Den hade kostat 260 kronor, men var nedsatt till 99 kronor. Så då var det bara att slå till!
Dagen har till mesta dels tyvärr spenderats på sjukhuset för att ta prover.. Men nu ska jag snart iväg och jobba :)

Clémence Poséy

158234-407
Jag bara älskar de här bilderna.

Det var längesen jag sydde nu, kanske borde jag sy klar en klänning jag började sy i höstas.. Jo, det ska jag nog göra.

Cotton Spandex Jersey Double U-Neck Dress

158234-406
Nu har min AA-klänning äntligen kommit, som är i färgen Asphalt. Första gången jag beställde den var det något fel med leveransen, men då fick jag 100 kronor i kompensation att handla för. Så andra gången jag beställde den blev det alltså billigare också. Jag är jätte nöjd med den, och till våren/sommaren vill jag ha en till i någon somrig färg.

Things happen for a reason

158234-405
Anledningen till varför jag inte har uppdaterat är bland annat detta (i korta drag).. I fredags hade vi idrott på skolan och då jag fick ett astma anfall. Det ledde till att jag fick åka ambulans till sjukhuset. Nu är jag hemma, men det är fortfarande väldigt jobbigt att andas så därför är jag hemma från skolan.

Att min pojkvän åkte till lumpen i söndags, och ska vara där i tio månader, gör inte det hela mycket bättre.. Dock kommer han som tur är att få komma hem då och då.

Idag fick jag en avi hem om att jag har ett paket att hämta ut på posten. Om jag hämtar ut det imorgon så kanske jag visar upp det då :)

This is me

158234-402
158234-403158234-403
Klänning med dragkedja, Egensydd
Magtröja i grånyanser, Monki
Smycken, Efva Attling

Idag är jag så himla glad. Då tänker ni varför då? Jo.. Jag fick nämligen veta igår när jag jobbade att jag har fått sommarjobb på Bianco. Glad är verkligen det rätta ordet!

Idag blev det skola och sedan fika på stan med en vän. Trevligt var det. Jag hann också med att köpa två par strumpbyxor och lite underkläder. Ovan kan ni se hur jag såg ut idag.

Monday

158234-401
Linne, H&M
Väst, Gina Tricot
Jeans, Fuzzy
Halsband, Efva Attling
Ring, Efva Attling
Skor, Bianco

De ringde precis från Bianco, så jag ska åka och jobba snart. Plus att jag måste försöka hinna plugga fysik.. Nu blev det stressigt :)

Ny kamera

158234-400
Min kamera som jag har haft, har inte alls varit bra. Därför kändes det som att det var dags att köpa en ny. Det fick bli en Canon Digital Ixus 70. Perfekt var det också att priset var nedsatt på den. Så nu ska jag kunna ta bättre bilder!

Kvällens

158234-398
T-shirt, Minimarket
Kjol, H&M
Strumpbyxor, Åhlens
Ring, Efva Attling
Skor, Bianco

Nästa helg åker min pojkvän till lumpen, närmare bestämmt till Boden. Därför ska vi göra den här helgen speciell. Så ikväll ska vi gå ut och äta och gå på bio :)
 Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!

Victoria Secret Fashion Show 2008

158234-397
Jag missade tyvärr Victoria Secret Fashion Show häromdagen, men istället såg jag reprisen igårkväll. Och vilka underkläder. Efter att man har sett alla dessa underkläder vill man gärna köpa sig nya :)

Spring 2008 Ready-To-Wear Alexander Wang

158234-396
Jag tycker om det jag ser.. Rättare sagt så tycker jag verkligen om det. Allt känns så rätt och det känns så jag. Detta faller mig verkligen i smaken. Såhär vill jag gå klädd när värmen börjar komma. Jag tycker helt enkelt om Alexander Wangs kreationer.. väldigt mycket.

Inatt har jag haft frossa och feber, så dagen har spenderats hemma..
Framför
SATC såklart.

Today

158234-394
Vit klänning med ryggurringning, Vero Moda
Svart kjol (under), H&M
Nitskärp, Okänt
Svart kofta, H&M
Skor, Bianco

Den här klänningen har krymt i tvätten.. Jag måste försöka göra den längre igen på något sätt, får prova när jag har tvättat den. Därför måste jag nu ha något under den. Idag så har jag iallafall beställt en American Apparel klänning, som jag hoppas ska komma under veckan. Jag visar såklart upp den när den har kommit :)

Julklappar - Del 4

Här kommer den sista delen av vad jag fått i julklapp. Dock har jag inte tagit med allt. Har även fått pengar, present kort och några småsaker.
 Här kan ni se
första, andra och tredje delen.

158234-391
Matt Foundation Milk, Skin Serum, Blush Passion,
 Pensel till concealer - Make up Store
Magic Wand Brushless Mascara - i.d bare essentials

158234-392
Mango, Coconut,  Papaya, Strawberry och Satsuma Shower Gel - The Body Shop

158234-393
Presentkort - Face Stockholm

Julklappar - Del 3

158234-388
158234-389
158234-391

You tell me that you need me. Then you go and cut me down.

158234-386

Jag har inte uppdaterat på ett tag nu, och det beror på att jag har varit och är sjuk. Jag tänkte lägga upp de sista bilderna på vad jag har fått i julklapp, men tyvärr så hittar jag inte bilderna på datorn. Ska försöka hitta dem sen och lägga upp dem.. Ikväll ska jag och pojkvännen kolla på några filmer vi har hyrt, bara ta det lungt och ha det mysigt.

Vad ska ni göra ikväll?