Torsdag


Ribbat linne, Eve
Vippig kjol, H&M
Skärp med knappar, H&M
Tights, Indiska
Ballerinaskor, Bianco

Såhär ser jag ut idag. Kjolen var det väldigt länge sedan jag använde, så det kändes som att det var dags att ta fram den. Dessutom använder jag den nya väskan såklart. Nu ska jag åka till Subway och köpa något att äta och sedan ska jag jobba från klockan fyra till nio.

A skirt from Topshop


Den här kjolen fick jag hem till mig i förrgår, och den är beställd från Topshop. Det var verkligen svårt att fota den, men
här kan ni se en bättre bild. Modellen på kjolen är väldigt vippig och den finns i flera färger. Men med just det här mönstret så passar den ju även i höst.

Hoppas ni får en skön kväll, själv så ska jag gå ut och gå nu :)

En liten väska


Här är väskan som jag har köpt. Jag har länge viljat ha en svart liten väska med långt band. Och den här har jag funderat på ett tag, så det fick bli den eftersom den är i lagom storlek. 310 kronor kostar den på Bianco, och den är gjord i skinn.

Sex and the city


I söndags var jag som sagt och såg Sex and the city filmen. Och jag älskade den! Den var så bra att jag inte ville att den skulle ta slut. Den överträffade verkligen mina förväntningar.

Igår fick jag förresten hem en kjol som jag hade beställt från Topshop och jag har även köpt en väska, så jag ska visa bilder på det.

A picture


Hoppas att ni hade en bra midsommarafton! Det hade iallafall jag. Idag har det haglat, spöregnat och åskat här. Så det enda jag har gjort idag förutom att sova väldigt länge är att jag har varit inne och läst tidningar.

Imorgon ska jag jobba hela dagen och på kvällen ska jag ta en fika med en vän och sedan ska vi se Sex and the city filmen :) Så jag kommer förmodligen inte hinna uppdatera något.

Midsommar


Blommig klänning, Gina Tricot
Pumps, Bianco

Såhär ser klänningen ut som jag hade köpt. Men jag var tvungen att sy in den eftersom storlek 34 var helt slut. Jag tycker iallafall att den är jättefin! Och pumpsen som jag har på mig är samma som
här. Så såhär ser jag ut idag på midsommarafton.

Glad midsommar!

Gladiatorsandaler nr. 2


Här är en bild på mina andra gladiatorsandaler. Även de är köpta på Bianco, och de kostade 650 kronor. Nu ska jag gå och sy in en klänning som jag har köpt. Om den blir klar så ska jag förmodligen ha den på midsommarafton och då visar jag såklart en bild på det imorgon!

PS. Ser ni min header? För mig är den borta.. DS.

Face Stockholm


När jag fyllde år för några månader sedan så fick jag ett presentkort på Face, och häromdagen gick jag dit för att använda upp det sista av pengarna. Jag kom därifrån med en Volumizing Mascara, ett läppglans i färgen nr. 8 och ett nagellack i färgen nr. 140. Läppglanset ger verkligen en jättefin rosa nyans på läpparna, och de lilla jag har provat av mascaran så verkar den vara väldigt bra. Jag provade också att måla naglarna med nagellacket förut och det blev en fin somrig nyans.

Chinos






För ett tag sedan köpte jag ett par beiga chinos från Tiger. De är lite "gubbmodell" över dem vilket är snyggt. De kommer att bli perfekt att ha i sommar istället för jeans. De bästa med chinos är att de passar till det mesta, exempel till både klackar, ballerinaskor, tygskor och gladiatorsandaler. Att ha en body innanför eller en t-shirt utanpå, färgglatt och basfärger. Dessutom tycker jag att det är snyggast att ha dem upprullade.

Dopklädsel


Blommig tubklänning, Zara
Pumps, Bianco
Smycken, Efva Attling

Såhär såg jag ut igår när jag var på dop. Det var inte så fint väder, men jag kände mig väldigt somrig i min fina klänning. Skorna jag hade på mig är verkligen mina favoriter bland alla mina skor just nu. Sköna är de dessutom med tanke på att de har 10 cm höga klackar. Jag ska visa bättre bilder på dem någondag :)

Volanger och blommor



Nu fungerar äntligen mitt internet igen! Och under tiden jag inte har haft något så har ganska mycket hänt. Bland annat så har jag shoppat en del, färgat håret ljusare och gått ur nian. Det sista känns väldigt skönt, och jag ser fram emot att börja gymnasiet till hösten :)

Den här klänningen har jag bland annat införskaffat mig. Den är köpt på Gina Tricot och kostade 299 kronor.