Face Stockholm

158234-433158234-431
I julas fick jag ett presentkort på Face Stockholm, värde 500 kronor. Men jag har inte kommit på vad jag har velat köpa. Men så kom jag på att jag behövde en ögon makeup remover. Och visst hade de en sådan. 69 kronor kostade den bara, så jag har fortfarande en massa pengar kvar att handla för. Någon som har ett tips på vad jag kan köpa?

Just det.. Bilderna är tagna med min pojkväns systemkamera
som jag har fått lånat. Ibland har man tur :)

Sunglasses

158234-431
Jag köpte dessa solglasögon i helgen. De kommer från Wedins och kostade 99 kronor. Där jag köpte dem var det 20% rabatt pga att det var en nyöppnad butik, därför blev de dessutom lite billigare. De liknar ett par Wayfarers, fast de är lite större än den vanliga modellen. Jag gillar dem iallafall, så dessa får börjas användas när vårsolen tittar fram.

Jag tycker verkligen inte om att det ska vara så halt ute nu. Igår ramlade jag och stukade handen. Så nu har jag bandage för att det inte ska göra så ont. Jag hoppas att isen vill smälta snart och att det blir vår.

Måndagens

158234-429
Klänning, Joelle by Ellos
Mörkgrå strumpbyxor, H&M
Skor, Bianco

Dagen började väldigt bra, med sol och allt. Men sedan fick jag veta mitt provresultat på tyskan och då kändes det som att mitt MVG försvann. Men nu försöker jag se positivt på det, för det är ju faktiskt två prov kvar innan sommaren. Dessutom när jag gick hem från skolan så blåste det och var jättekallt. Jag som trodde att våren hade börjat komma.

Hoppas ni får en bra kväll :)

Make your own kind of music

158234-428
Henrik Halvarsson/lund lund

Jag har ingenting intressant att säga, förutom att jag har haft en väldigt bra helg. Skönt nu också att det bara är en vecka kvar till lovet..

By the way, var det någon som såg på Singing Bee ikväll? Min kusin var med. Tyvärr så vann han dock inte.

I need a hero

158234-426
Röd klänning, Vila
 Strumpbyxor, H&M

Väldigt irriterande att det inte gick att ladda upp bilder igår.. Därför så lägger jag upp det här nu. Jag köpte den här klänningen igår, och den är verkligen hur skön som helst. Jag har ju en liknande som är grå med korta ärmar som kommer från MQ.. Egentligen så var det meningen att jag bara skulle köpa en hårfärg, men det fick bli klänningen också. Så igår färgade jag håret, därför är det är lite mörkare nu än på bilderna. Eftersom bilderna togs precis innan. Men såhär ser jag ut idag iallafall :)

Miu miu

158234-425
Underbar. En dröm. Tänk att få bära den i sommar.

Jag har gått och blivit sjuk.. Jag tror att jag håller på att få ögoninflammation, det känns som så iallafall. Därför ska jag nu lägga mig under täcket och titta på O.C, och hoppas på att bli frisk.

Dagens

158234-424
Tröja, Monki
Kjol, Zoul/MQ
Strumpbyxor, H&M
Väska, Complement/Åhlens
Skor, Bianco

Den här supersköna tröjan köpte jag i helgen på Monkis rea där alla plagg kostade 20 kronor. Verkligen ett kap. Dock fanns det inget annat att köpa då det var väldigt utplockat.. Och kjolen som jag har på mig är egentligen en hängselkjol, men jag har knutit banden runt midjan istället. Bra att man kan använda den på mer än ett sätt!

A beautiful morning

158234-424
158234-421
158234-425
Presentpåse, Lagerhaus. Väska, Complement/Åhlens

Igår på morgonen vaknade jag av att min pojkvän stod vid min säng med tio röda rosor och med en påse i sin hand. I påsen låg det en väska som jag har tittat på, som han visste att jag tyckte om. Är inte det de bästa sättet man kan vakna på?
 
Har ni fått något eftersom det har varit Alla ♥ Dag?

PS. Jag har tyvärr inte kunnat uppdatera i fredags och lördags pga att mitt internet inte har fungerat, men nu är jag tillbaka. DS.

Inspiration.

158234-420
fashiontoast.com

Den här tjejen har grym stil, och jag vill se ut såhär i sommar. Bilderna har jag i min inspirations mapp på datorn, dock vet jag inte var de kommer ifrån.

Glad Alla Hjärtans Dag.

158234-419
Dagen till ära har jag ätit en Alla ♥ Dag-semla och god var den verkligen, det kan jag lova. Ska ni göra något speciellt idag? Eller tycker ni inte att Alla ♥ Dag är en speciell dag? Hur som helst så får ni ha en jätte bra dag!

PS. Igår kunde jag inte uppdatera pga att de var strömavbrott i nästan hela stan i flera timmar, och på kvällen var jag på skolan eftersom det var öppet hus. Istället kanske det blir något fler inlägg idag DS.

Colour vs. Black and white

158234-419

Oversized tröja, Monki
Skärp med knappar, H&M
Skinnkjol, Secondhand
Mörkgrå strumpbyxor, H&M
 
Idag slutade vi redan innan 12, det var väldigt härligt. Och på torsdag och fredag är vi lediga, vilket är ännu härligare. Men såhär såg jag ut idag iallafall.

Zipper

158234-415
Den här midjekorta koftan/jackan, eller vad man nu ska kalla den, köpte jag i början på veckan. Den kommer från Gina Tricot och kostade 299 kronor tror jag.

Dagens

158234-420
Vitt linne, H&M
Satinshorts, Gina Tricot
Randig kofta, JC
Strumpbyxor, H&M
Skor, Bianco

Oj, vilken konstig kvalitet det blev på bilderna. Jag får fixa det sen! Idag och i tisdags har vi haft nationelltprov i svenska, det gick bra då det inte alls var så svårt. Men eftersom man skulle sitta och skriva uppsats i 3 timmar idag så behövdes sköna kläder. Därför fick det bli den här jätte sköna koftan. Ikväll måste jag plugga SO och skriva en insändare om miljö till biologin. Hoppas ni får en trevligare kväll :)

Una rosa roja - A red rose

158234-415
158234-414
 Redan i julas tänkte jag sy en röd kjol, men det blev aldrig av. Men så köpte jag rött tyg i helgen och sydde mig en kjol. Jag är väldigt nöjd. Jag måste säga att den är lite lik
Miu Miu's röda bakelse, även om det inte var min tanke när jag sydde den.