Happy new year

158234-385

Gott nytt år!

Nu är snart 2007 slut, och det börjar ett nytt år med nya förväntningar. För mig kommer hösten 2008 att innebära en ny skola och en ny klass. Plus att jag såklart hoppas på att jag kommer in på det programmet jag vill gå på. Jag tror att 2008 kommer att bli ett bra år. Själv så har jag ännu inget nyårslöfte, men då slipper man också all press att hålla det.

Hoppas ni alla får en jätte bra kväll :)

Saturday

158234-384








Body med ryggurringning, 365 Sunshine MQ
Kjol, Sytt själv
Strumpbyxor, Åhlens
Ring, Efva Attling
Pumps, kmb.



Jag har gått och blivit sjuk, har haft feber idag.. Hoppas att jag blir bättre snart, jag orkar inte vara sjuk. Ikväll ser jag iallafall ut såhär. Jätte dålig bild, jag vet. Kanske fixar det sedan.










You keep me from falling

158234-383
158234-384
158234-382
158234-384
I lördags köpte jag som sagt ett par jeans, och här är dem. De är köpt på Vila och kostade 400 kronor. Verkligen usla bilder, men dessa får duga. (För den som undrar vad jag gör på den ena bilden så håller jag på att ramla eller något.) Jeansen är iallfall jätte sköna och mjuka.

Tack så jätte mycket för kommentarerna om min
kjol som jag har sytt :)

My own creation

158234-377
158234-381158234-379

Här är kjolen som jag har sytt. Jag är mycket nöjd, mer än nöjd faktiskt. Den kommer att bli mycket använd.

I lördags köpte jag ett par jeans, och nu har jag sytt in dem. Så imorgon kanske jag visar upp dem på bild :)

Julklappar - Del 2

Idag ska jag iväg och få mitt hår färgat och klippt, det ska bli härligt. Och samtidigt visar jag några fler julklappar som jag har fått, i klädesväg :)

158234-370
Tröja, Bondelid MQ - Super mjuk och härlig, lite längre tröja, fått av pojkvännen.

158234-369
Magkort t-shirt i grånyanser, Monki
- Ser ut som
klänningen jag har från Monki.

158234-371
Velour byxor, Zara
- Jätte sköna byxor, perfekta att gå runt i hemma.

Hoppas ni får en bra dag!

Minimarket - Microphone

158234-372
158234-374
158234-375
158234-377
158234-376

Ända sedan jag såg den här t-shirten för första gången, så har jag velat ha den. Så jag passade på att köpa den nu när den var på rea. Jag kommer att använda den dag ut och dag in. Och den kommer alltså från
Minimarket.

Julklappar - Del 1

158234-368

158234-369

Min julafton var super härlig. Det som är lite tråkigt med varje julafton är att man har köpt julklappar för väldigt mycket pengar, och sen när man har öppnat alla så är det liksom över på engång.. Jag blev iallafall jätte nöjd över mina julklappar, och varje år så brukar man ju veta ungefär vad man ska få. Men i år så hade jag knappt önskat mig någonting, så alla julklappar blev verkligen som överraskningar. Jag tänkte visa upp några av julklapparna jag fått, och istället för att visa alla samtidigt så delar jag upp det i tre/fyra delar.

Sex and the city, The Complete Series - Jag har länge velat ha den här, och nu så fick jag den av min pojkvän :)
Sanningen om diamanter, Nicole Riche
Armband, Bianco

God Jul

158234-366
God Jul! Hoppas ni får en alldeles underbar julafton.
Med fina julklappar såklart :)

But it's not like Christmas at all

158234-366
Igår hade vi julavslutning med skolan, då fick vi såklart betygen och jag blev nöjd med dem. Idag har vi haft ledigt, så då passade jag på att köpa de sista julklapparna. Men jag kunde inte låta bli att köpa något åt mig själv (jag har faktiskt inte köpt något åt mig själv i hela december). Så det fick bli den här super sköna tröjan från Monki. 150 kronor kostade den. Dessutom hittade jag ett par jeans som jag har letat efter ett tag, så jag tror att jag ska köpa dem.

Nu är det bara 3 dagar kvar tills julafton, men här i Sundsvall är det nästan ingen snö kvar alls. Så det är ingen julstämning, får hoppas att det blir lite juligare när vi ska pynta granen :)

It's not over

158234-364
Svart linne, H&M
T-shirt med tryck, H&M
Svart kjol, H&M
Skor, Bianco

Mycket H&M blev det idag, men det var inte det jag skulle säga.. De senaste två veckorna har vi haft ett reseprojekt på skolan, och ikväll ska vi ha "öppet hus". Så det är på skolan jag tillbringar min kväll. Dock byter jag nog ut t-shirten mot en body och sätter på mig ett par andra skor då :)

All I want for christmas is you.

158234-363

Just nu har det blivit lite uppdatering, eller snarare ingen alls. Jag har faktiskt inget att skylla det på, så varför ens försöka? Det har helt enkelt inte funnits någon tid, ork eller lust. Ibland kommer man in i en period då man prioriterar bort bloggen. Men nu ska jag börja uppdatera igen!

På bilden är det några julklappar som jag har köpt i helgen. Det känns väldigt skönt att ha varit ute i tid med det i år. Är det inte ganska otroligt att det är julafton om mindre än en vecka? Hösten har gått otroligt fort. Snart går man i en ny klass och på en ny klass på gymnasiet. Det är inte långt kvar.

Idag har jag sytt klart min kjol på slöjden i skolan, och jag är riktigt nöjd måste jag säga. Ska lägga upp några bilder på den, dock tror jag inte att den kommer se lika fin ut på bilder.. Men jag ska göra ett försök.

Såhär sminkar jag mig - vardag

158234-358

Jag börjar alltid med att använda en cleansing mousse som heter Oliva och som kommer från CCS. Sedan använder jag en ansiktskräm och en ögonkräm, som båda kommer ifrån Nivea Visage Aqua Sensation. Sedan använder jag detta:

Cover all mix, Make up Store: Med den här concealern kan man täcka allt. Den täcker både blåa partier (under ögonen), då man blandar röd med neutral. Och den täcker röda partier (finnar bl.a), då man blandar gul med neutral.
Matt Foundation, Make up Store: Helt klart den bästa foundation jag provat. Innan jag hittade denna hade jag väldigt svårt att hitta en foundation som passade mig. Men med denna blir det ett väldigt naturligt resultat, och det känns inte som att man har någon foundation på huden.
Trio Brow, Make up Store: Denna är främst gjord för att använda på ögonbrynen, men kan även användas som ögonskugga. Tusen gånger bättre än ögonbrynspenna.
Magic Wand Brushless Mascara: i.d bare eccentials: Jag har känsliga ögon, bland annat pga pollenallergi. Därför är det svårt för mig att hitta en mascara som inte svider, kliar eller kletas ut. Men denna mascara passar mig jätte bra.
Cheek Color Duet Island Spice, Mary Kay: Jag har flera rouge från Make up Store, Face Stockholm och Body Shop bland annat.. Men just nu använder jag detta som ger en fin persikonyans.
Face Mist, Make up Store: Sist men inte minst, sprayar jag med denna några gånger över ansiktet. Den hjälper bland annat till så att sminket sitter kvar bättre. Dessutom har den en härlig melondoft.

Jag köper alltid dyrare smink, då jag tycker det är värt det eftersom dyrare smink är mycket bättre. Oftast köper jag mitt smink på Make up Store.

Vart köper du oftast ditt smink? Har du någon favorit butik eller favorit smink?

Look what I have found

158234-362
Tittade lite i min mammas garderob, och där hittade jag en skinnkjol. Dock var den lite lång, så jag klippte av den en bit och follade. Perfekt!

Juletider

158234-361
Eftersom det bara är 16 dagar kvar till julafton, så har jag varit ute och handlat några julklappar idag.

Har du börjat köpa julklappar?

Jag känner mig som en ballerina idag

158234-359
Body med ryggurringning, 365 Sunshine MQ
Vippig kjol, H&M
Ribbade strumpbyxor, Åhlens
Stövlar, Roots

Jag har inte använt den här kjolen så mycket sen jag köpte den, jag har helt enkelt glömt bort att använda den. Men idag så tog jag på mig den iallafall.. Igår ändrade jag lite på blogg designen, kändes som att det var dags för det då jag har haft samma väldigt länge. Och jag blev nöjd :)

Ich liebe dich

158234-357
158234-356
Halsband, M925

I alla hjärtans dags present där här året, fick jag det här halsbandet av min pojkvän med våra namn inristade. Jag har nästan alltid haft det på mig sedan jag fick det, jag tycker verkligen om det.

Här hittar du fler smycken från M925.

Söndag, första advent

158234-352
Linne med stenar, Vila
Satinshorts, Gina Tricot
Ribbade strumpbyxor, Åhlens
Ring, Lindex
Svarta pumps, Bianco

Såhär såg jag ut idag när jag jobbade, hoppas ni haft en trevlig första advent :)