Såhär sminkar jag mig - vardag

158234-358

Jag börjar alltid med att använda en cleansing mousse som heter Oliva och som kommer från CCS. Sedan använder jag en ansiktskräm och en ögonkräm, som båda kommer ifrån Nivea Visage Aqua Sensation. Sedan använder jag detta:

Cover all mix, Make up Store: Med den här concealern kan man täcka allt. Den täcker både blåa partier (under ögonen), då man blandar röd med neutral. Och den täcker röda partier (finnar bl.a), då man blandar gul med neutral.
Matt Foundation, Make up Store: Helt klart den bästa foundation jag provat. Innan jag hittade denna hade jag väldigt svårt att hitta en foundation som passade mig. Men med denna blir det ett väldigt naturligt resultat, och det känns inte som att man har någon foundation på huden.
Trio Brow, Make up Store: Denna är främst gjord för att använda på ögonbrynen, men kan även användas som ögonskugga. Tusen gånger bättre än ögonbrynspenna.
Magic Wand Brushless Mascara: i.d bare eccentials: Jag har känsliga ögon, bland annat pga pollenallergi. Därför är det svårt för mig att hitta en mascara som inte svider, kliar eller kletas ut. Men denna mascara passar mig jätte bra.
Cheek Color Duet Island Spice, Mary Kay: Jag har flera rouge från Make up Store, Face Stockholm och Body Shop bland annat.. Men just nu använder jag detta som ger en fin persikonyans.
Face Mist, Make up Store: Sist men inte minst, sprayar jag med denna några gånger över ansiktet. Den hjälper bland annat till så att sminket sitter kvar bättre. Dessutom har den en härlig melondoft.

Jag köper alltid dyrare smink, då jag tycker det är värt det eftersom dyrare smink är mycket bättre. Oftast köper jag mitt smink på Make up Store.

Vart köper du oftast ditt smink? Har du någon favorit butik eller favorit smink?

Kommentarer
Postat av: nathalie

jag använder också produkter från marykay :)

Postat av: Serena

Jag älskar produkterna från Make up store! :D Ha en bra dag:)

2007-12-14 @ 11:44:19
URL: http://DetSomPassarMig.blogg.se
Postat av: Sandie

Oj det var duktigt =) Jag sminkar mig oftast inte på vardagarna, pallar inte hahaa Jag köper från make-up store, Face eller HM... faktiskt =)Hm jag måste nog säga att make-up store är av en favorit faktiskt =)

2007-12-14 @ 13:49:30
URL: http://chipset.webblogg.se
Postat av: Caroline

Älskar produkterna =)

2007-12-15 @ 12:02:22
URL: http://ciline.blogg.se
Postat av: Anonym

trevligt =)

2007-12-15 @ 13:38:01
URL: http://metrobloggen.se/linder
Postat av: ellenh

jag älskar kicks en sminkubutik var de säljer alla märken , biotherm , lancome , make up store allt mellan himmel och jord :) du har sjukt mysig blogg

2007-12-16 @ 13:22:33
URL: http://ellenh.blogg.se
Postat av: anna

nice stuff ;D

2007-12-16 @ 15:00:40
URL: http://aaccz.blogg.se
Postat av: Annika

Såg precis att du var 15 år, oj, trodde du var äldre :D

2007-12-16 @ 16:44:48
URL: http://cous.blogg.se
Postat av: Ally

Så fint :) jag använder lite av varje..lite budget, lite lyx, beror på kvalitén och inte priset.

2007-12-18 @ 00:34:25
URL: http://princessan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback