Sunday

158234-460
Förut idag tog jag en promenad för att lämna tillbaka filmen vi såg igår, och då såg det ut såhär utomhus. Det känns faktiskt som att våren är påväg. Man kan ju hoppas på det iallafall. Just nu känner jag mig inte alls så pigg, jag håller på att bli sjuk tror jag. Så typiskt bara för att det är lov.

Vad har du gjort idag?

Glad påsk.

158234-460
Jag och pojkvännen har nyss ätit en hemmagjord pizza, och nu ska vi nog se på en film som vi har hyrt. Hoppas ni får en trevlig kväll. Glad påsk!

Randigt

158234-458
Jag har verkligen inte haft tid med bloggen den här veckan. Förlåt för att jag inte har svarat på era kommentarer. Jag har pluggat, pluggat och åter pluggat känns det som. Dessutom har jag jobbat. Men nu är det äntligen lov, och med nya tag för bloggen.

Förresten så har jag länge letat efter en fin randig tröja. Och när jag såg Linn i
den här, så visste jag att det var den jag skulle ha. Så idag har jag köpt mig en. Tog en i storlek L så att den skulle vara lite större. 149 kronor kostade den bara.

PS. "Grymt bra blogg, GRYMT bra klädstil, du har kollen tjejen!! You rock och du är bara 16 år, helt otroligt!" Hur glad blir man inte när man får en sådan kommentar! Tack Alexandra.


Sexton år och en dag

158234-457
Fodralklänning med ryggurringning, Gina Tricot
Strumpbyxor, Lindex
Halsband & ring, Efva Attling
Skor, Bianco

För det första måste jag säga tack så mycket för alla gratulationer :) Och såhär såg jag ut igår när vi var ute och åt på en thairestaurang, men också på dagen såg jag ut så. Idag såg jag likadan ut, förutom att jag bytte ut skorna mot ett par plattare. Nu måste jag plugga till provet som vi har imorgon. Men jag skulle mycket hellre göra något annat.

PS. Jag älskar de här skorna DS.

Happy birthday

158234-456
Idag fyller jag år. 16 år, närmare bestämt. Så dagen kommer att bjuda på paket öppning skulle jag tro :)

I'm in love

158234-453
Åh. Jag är kär. Visst är den fin? Jag köpte den idag. Från H&M, 198 kronor senare. Och den är blommig.

Summersummer.

158234-451
158234-452
På bilderna: Klänning, MQ. Pumps, Nilson

Satt och kollade igenom gamla bilder häromdagen och då hittade jag dessa från i somras på mig. (Oj vad kort hår jag hade då) Och visst ser det härligt ut? Jag skulle inte tacka nej till sommar imorgon. Tänkte också passa på att säga att jag inte har varit så aktiv här på bloggen den här veckan, känns det som. Men det blir lätt så när man har en rapport om förintelsen att skriva plus att plugga till ett prov om andra världskriget.. Jag hoppas iallfall att ni alla får en underbar helg! Förresten så fyller jag år på söndag :)

Ryggurringningar

158234-450158234-451
I förrgår köpte jag också två fodral med ryggurringning, ett i rosa och ett i blått. Superfina verkligen. Dock vet jag inte vad det är med mig. Jag menar, jag brukar inte köpa färgglada kläder. Men nu har jag köpt väldigt mycket i färg på senaste tiden. Kanske är det för att våren börjar närma sig!

Idag har jag fått reda på två bra nyheter. För det första ska jag få extrajobba mycket i vår. Och för det andra fick jag MVG på engelska provet. Vad glad jag blev.

Blommor och dragkedjor

158234-448
158234-447
Igår köpte jag ett jättesött blommigt linne, och ett par tights med dragkedjor längst ner vid foten. Båda kostade 129 kronor styck. 

I torsdags såg jag ut såhär

158234-446
Svart linne, H&M
Skjorta, H&M Herr
Skärp, H&M
Jeans, Fuzzy
Skor, Bianco

Glömde bort att lägga in det här förra veckan, så det får bli nu istället..
 Och nu är tyvärr lovet slut också. Men det är ju snart påsklov som tur är. Hoppas ni har haft en bra dag :)

The second pair

158234-445
Här är det andra skoparet som jag köpte i veckan. Ett par vita tygskor, som kostade 350 kronor på Bianco. De ser precis ut som ett par Keds. Och de kommer verkligen bli ett par favoriter i vår och sommar. Jag tror nog att jag ska köpa ett par svarta också :)

Bloggmingel

158234-443

Fick det här till min mail häromdagen. Synd att man inte bor i Stockholm.
Hoppas att ni som kan gå får roligt :)

Tisdagens

158234-442
T-shirt, Monki
Satinshorts, Gina Tricot
Strumpbyxor, H&M
Halsband och ring, Efva Attling
Skor, Bianco

Jag hade tänkt mig att den här lov veckan skulle bli väldigt slapp. Bara ta det lungt, och inte göra något alls. Plus att jag hade tänkt sy lite. Men så blev det inte alls. Istället har jag jobbat i två dagar, och det ska jag göra även imorgon. Men på fredag då ska jag göra absolut ingenting på dagen har jag tänkt mig.. Men så kommer det säkert inte att bli.

New shoes

158234-441
158234-441
158234-441
Här är ett par av skorna som jag köpte igår. De kommer från Bianco
och kostar 1000 kronor. Dock är de mycket finare när man har dem på sig. De är svårt att få en bra bild på dem. Och även fast de har en sådan klack, så är de väldigt sköna att gå i.

Nu ska jag snart iväg och jobba, så jag hoppas att ni får en bra dag :)

Kirsten tee

158234-438
158234-439

Igårkväll och imorse strulade mitt internet, så det jag hade tänkt publicera gick inte. Men nu är det fixat.. Det jag skulle visa var den här t-shirten som jag köpte i söndags, på Monki för 150 kronor. Dock är den en aning ljusare i verkligheten. Den är verkligen superskön plus att den har upprullade ärmar.

Idag har jag först varit och klippt mig, dock bara toppat, och sedan har jag jobbat resten av dagen på Bianco. Även imorgon ska jag jobba där, men först ska jag till tandläkaren. Idag har jag också köpt två par jättefina skor, jag kanske hinner visa ett av paren mellan tandläkarbesöket och jobbet imorgon :)

Dagens

158234-437
Magtröja, Monki
Linne, H&M
Jeans, Fuzzy
Skor, Bianco

Dagen har spenderats på stan, kom hem för ett tag sedan. Sedan ska jag nog sy klart några saker som redan är påbörjade. Bilder kommer såklart upp när det är färdigsytt :)

Footprints in the sand

158234-436
I promise you
I'm always there
When your heart is filled with sorrow and despair
I'll carry you
When you need a friend
You'll find my footprints in the sand

I veckan har jag som sagt lov, och då kan jag lova att det blir många uppdateringar. Mycket mer än det hade jag inte att säga. Så god natt.

Holiday

158234-433
Jag har tyvärr inte uppdaterat pga att vi har haft prov i skolan, så då var det att plugga som gällde. Men nu är det som tur lov, vilket är väldigt skönt.

Nu ska jag följa med pojkvännen och köpa en kamera. Hoppas ni får en bra lördag!