Nyklippt med förändring som resultat

158234-126  158234-128  158234-127

Igår hade jag beställt tid för klippning och färgning. Men jag hade verkligen ingen aning om vad jag ville göra. Så jag tänkte att frisören skulle ha några idéer, och det hade hon. Det blev en stor förändring vill jag säga.
Kort klippt med längre hår fram, och ljus brunare på sidorna. Jag är jätte nöjd, och trivs super bra i det än så länge.
 Gick inte att ta så bra bilder på håret, men några smakprov finns iallafall.
Såhär såg det ut innan.

Vad tycks? ♥

Sköna skor ett måste

     

Oj, jag råkade.. Köpa dessa rosa tygskor. Men de är jätte sköna och deffinitivt söta. (Bilderna gör inte skorna lika fina) De är från märket Sukiyaki och finns att köpa på Stadium för bara 199 kronor. Inte alls dyrt tycker jag. Dessutom passar de utmärkt till mina nya jeans och för andra delen till allt möjligt. Jag ville egentligen ha de i vitt, men min storlek fanns inte. Så jag något annorlunda för att vara mig, och köpte de rosa. Men det var ju faktiskt väldigt söt färg!

Något för dig?

158234-119             158234-120

Neon färger är på ingång. Jag själv har inte mycket färger i min garderob, vilket beror på att jag nästan bara använder svart, grått, vitt och beige. Men neon rosa, kan jag tycka är fint. Och det är något jag kan tänka mig använda som nagellack. Eftersom jag nästan bara använder basfärger så kan det lätt piffa upp outfiten. Är detta något för dig?

Idag skulle jag och Anna gå till Erikshjälpen för att fynda, men så blev det ej. När vi kom fram var det nämligen stängt. Men vi fick en väldigt lång promenad i det härliga vårvädret, vilket var jätte härligt. Här har det varit ungefär 15 grader idag tror jag. Och i helgen har det varit super bra väder. Jag har kunnat haft på mig ballerina skor, solglasögon och gått utan jacka. Underbart med vår!

Knappar och fickor

   
 

Igår skulle jag ner på stan och kolla en sak snabbt men jag råkade gå in på två butiker för mycket..

♥ På Gina Tricot hittade jag detta Top Shop-liknande linne. Väldig kopia, ville egentligen ha det vita men det var tyvärr så genomskinligt. Men detta köptes iallafall för en del av mitt presentkort, 199 kronor senare. Det är detaljerna som gör det. Knapparna, fickorna och ryggurringningen..

♥ Och på MQ vart det dyrare. Denna hängselkjol från Zoul fick följa med hem. Har en likadan sedan tidigare, fast grå. Dock är det inte alls samma material, som gjorde att jag kan ha XS i den svarta och S i den grå. Ska försöka att inte klaga på priset, eftersom jag faktiskt ha velat ha en svart också, och nu har jag det. För 499 kronor blir den även din.

Beställde också färgning och klippning till nästa vecka. Också provade jag ett par korn blå pumps, och de satt som gjutet på mina fötter. Men den färgen känns inte som något man kan använda jämt. Men de var faktiskt snygga, fast jag vill fortfarande ha de silvriga på Zara.

Dagens

   

Vitt linne med knappar, Gina Tricot
Vit topp, H&M
Beige kofta, Gina Tricot
Ljus blåa jeans, Tiger

+ Skinnjacka, ankelboots, sjal


   

Tänkte att jag tar med detta på samma gång.. Jag beställde tygskorna från Laredoute som jag skrev att jag funderade på i föregående inlägg. Och med rabattkod blev det hundra kronor billigare. Men de kommer inte förrän om 5-10 veckor, synd. Får hoppas på att de är fina när de väl kommer. Och igår köpte jag en kofta, dock inte på stan. Utan av Nora. En grå stickad, från Gina Tricot, för bara 80 kronor. Jätte mysig och fin.

Såg att hos Nelly var den creme vita klänningen som jag bloggade om för ett tag sen på rea nu, så jag funderar på ett köp eftersom jag även ska beställa ett American Apparel linne. Väntar bara på svar från kundtjänst om man kan betala med Visa Electron. Någon som vet?

Med min otur går allt. Idag ramlade jag alldeles utanför skolan, och stukade handen. Så nu sitter jag här med bandage. Ifall att det var någon som såg det på bilderna, så tro inte att jag har det för att jag tycker det är snyggt eller så :)


Helgen som gått

  

I fredags fyllde jag år. Och det blev som sagt tårta och paket. Fick till mesta dels (nästan bara) en massa pengar, väldigt härligt. Förutom pengar fick jag:
♥ Frank Dandy trosor, två par till i samlingen, av älsklingen
♥ Armband i silver, också det av älsklingen.
♥ Ansiktsbehandling, av svärföräldrarna. Det ingick även ryggmassage, arm/handmassage och såklart en massa i ansiktet. Jag ser fram emot det, härligt ska det bli.

Dessutom har inte alla varit här än, så jag kan nog vänta mig mer :)



Igår var jag, Maja och Nora bjudna till Anna på sushi. Jag och Nora hade aldrig ätit det innan och var lite skeptiska mot det, men Maja hade gjort det och gillade det inte alls. Så hon åt typ upp alla räkor istället. Det där med att ha sjögräs runt var inget jag gillade, smakade riktigt illa. Men de utan det var helt okej, men det tar väl några gånger innan man tycker det är gott. Väldigt god efterrätt var det också, kladdkaka och mango. Måste säga att Anna hade varit riktigt duktig och gjort allt det där :)

   

 

Idag har jag varit med älsklingen på stan och kollat. Och några köp blev det också.
♥ Ljus blåa jeans, Tiger of Sweden. De kostade 1495:- men med bonuscheckar blev det 1301:-. Såg de förra veckan men vågade inte prova de då för jag visste att jag skulle vilja köpa dem. Men idag stod jag länge och provade och funderade, och bestämde mig för att köpa dem. De kommer bli riktigt snygga till våren och sommaren. Men när jag kom hem såg jag att det var nåt konsigt vid knät så ska gå dit imorn och se om jag kan få rabatt eller något.
♥ Vit topp, H&M. Den kostade 98:- väldigt billigt. Och nu får alla medlemmar 10% så det blev 88:-. Tycker den var väldigt söt, och den passade riktigt bra till jeansen också.
♥ Naturvit sjal, MQ. Den kostade 149:-. Och blir bra då det börjar bli varmare, och blir fin fin till skinnjackan.

Hittade en jätte fin väska på Tiger. Men den kostade 2300:-. Vill verkligen ha den, men när jag tänker efter var den faktiskt väldigt dyr, även fast jag har pengar. Hittade också jätte fina silvriga heels på Zara för 549:- åh va fina de var.

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska beställa ett par tygskor från Laredoute, och jag tror jag ska klicka hem de. Förresten har det snöat för fullt här idag, så nu är vintern här igen och vårhumöret är som bort blåst.

Födelsedag



 

158234-97
Idag fyller jag år! Så dagen kommer bestå av tårta och paketöppning m.m :)

Beauty and the geek

158234-95  158234-96

Jag ville ha Beauty and the geek-kjolen när den fanns men storlekarna tog ju slut på engång. Men jag fick köpa den av
Käthe. För 300:- så lite högre än vad den egentligen kostade. Och jag fick den i måndags men den var alldeles för lång, så nu har jag lagt upp den 20 cm. Och den är perfekt! Vill ha den lila också.

Fick mina Nivea Visage Aqua Sensation- krämer igår med min prenumeration av Cosmopolitan. Och de verkar vara jätte bra, får återkomma med vad jag tycker om de.

Igår var jag och Maja och testade stå-solarium, så nu är hela jag röd och det bränner över hela kroppen. Så det fungerade verkligen! Måste dessutom bara säga att det är så härligt med vår nu, man blir så glad :)

Mint and vintage

158234-94 158234-93

Hos
Mint and Vintage har det kommit in jätte fina kläder från Pimpinette. Tyvärr är priset dock högt. Men jag tycker det lilla som fanns var riktigt fint. Skulle gärna köpa något om det inte vore för priset.

Nu känns det som att våren har kommit. Idag har det varit sol och +7 grader ute. Och med bilderna ovanför blir man ännu mer sugen på våren och sommaren :)

Mavala & M925

 

Igår vart det fika på stan med Sandra, och ett Mavala lack inhandlades i färgen 38 Silver för bara 39:-. Mavalas lack håller inte så bra men är bra för den lilla flaskan, det billiga priset och att det finns mycket fina färger. Det vart jätte fint resultat, fast bilden ger inte det fina resultatet som det egentligen blev.

Tack till Magdalena på M925 för jätte bra service.
Måste säga det för att jag skickade tillbaka mitt halsband för det hade blivit två svarta streck på det. Och hon åtgärdade det helt gratis, och jag fick tillbaka det efter två dagar :)

Lov & Shopping

 

Har tyvärr inte kunnat bloggat i helgen.. Det har inte gått att publicera inlägg. Nu har iallafall jag lov, jätte härligt. Hade även lov i torsdags och fredags..

Så i torsdags var jag, Anna och Simon på stan. Blev några inköp för mig. En grå klänning från H&M för 249:- fast när jag kom hem och provade den kändes den lite för liten, men då hade jag redan tagit bort lappen, men jag kommer nog kunna använda den ändå. Det vart även ett par svarta stickade strumpbyxor från H&M. Och på Din Sko var det 20 % för att Nilson hade öppnat, så jag köpte ett par röda ballerina skor som jag har bloggat om tidigare för bara 144:-. De kostade egentligen 180:-. Jag provade också ballerina skorna på H&M som jag har funderat på att beställa.. De var jätte söta och sköna men såg jätte konstiga ut på. Synd jag som så gärna ville ha de silvriga.

Nu när jag har varit sjuk så har jag fått en rosa klänning med puffärmar från Gina Tricot och en grå klänning med korta ärmar från MQ av mamma :) har inte orkat lägga upp några bilder men de lär synas här framöver.