Gladiatorsandaler

158234-490
Dessa köpte jag förr förra veckan, tror jag. De kostar 500 kronor, och finns på Bianco. Fina va?

Mitt internet är verkligen konstigt, ibland fungerar det jättebra och ibland är det helt dött. Men nästa vecka får vi ett nytt internet, så då kommer jag förhoppningsvis kunna uppdatera som vanligt.

Lördagens

158234-489
Tunika, Vila
Jeans, Vila
Örhängen, Efva Attling
Kilklackar, Bianco

Mitt internet fungerar knappt, men nu gick det att komma in en stund. Det är så typiskt bara för att jag har så mycket att visa upp sen jag var i Göteborg. Såhär såg jag iallafall ut i lördags när jag jobbade, och tunikan som jag hade på mig är ny. Jag hoppas att mitt internet ska fixa sig så att jag kan uppdatera snart igen :)

14 maj

158234-487
Orange klänning med ryggurringning, Gina Tricot
Mörkgrå kjol, MTWTFSS Weekday
Tights, Indiska
Orange armband, Glitzy.se
Ballerinaskor, Bianco

Både blogg.se och mitt internet har strulat idag och ikväll, så jag har inte kunnat publicerat detta. Men såhär såg jag ut idag iallafall :) Idag hade vi våra sista nationellaprov, och det känns skönt att det är slut nu.. Kjolen som jag hade på mig idag köpte jag i Göteborg (ska visa en bättre bild någon dag) och klänningen köpte jag för någon vecka sen. Eftersom det blev en del shopping i Göteborg, så kommer jag att visa upp det de kommande dagarna.

I love you, Gothenburg

158234-485
Nu är jag hemma från Göteborg, och jag har haft det alldeles fantastiskt där. Det var sommarvärme och man kunde gå barbent. Jag skulle inte ha något emot att flytta dit kan jag lova! Bilder därifrån ska jag såklart visa.

Shopping blev det såklart också. Bland annat dessa skönheter. Köpte både en blå och en blommig. De översta bilderna visar framsidan, och de nedre baksidan med dragkedjan. De kostar 298 kronor och kommer från H&M Trend.

Hello Göteborg, Goodbye Sundsvall

158234-484
Om 45 minuter så ska vi åka till flygplatsen, och därifrån till Göteborg. Jag kommer hem igen på söndag. Hoppas ni får en bra helg, när jag förhoppningsvis har det jättebra där!

My second skin

158234-483
Förra veckan jobbade jag torsdag, fredag, lördag och söndag så det fanns tyvärr ingen tid till att uppdatera. Igår när jag skulle göra det, så var det något fel på blogg.se. Och idag har jag jobbat och gått i skolan, så inte förrän nu kunde jag uppdatera. Iallafall så köpte jag ett par jeans i fredags. De är ett par likadana som de jag
köpte häromveckan, fast dessa är i en ljusare nyans. Från Gina Tricot för 399 kronor.

Tack för shoppingtipsen i Göteborg, men har ni något mer tips kan ni gärna skriva det :)