I söndags


Korsett topp, H&M Trend
Kjol (under), H&M
Strumpbyxor, Lindex
Ballerinaskor, Bianco
Väska, Bianco

Såhär såg jag ut i söndags när jag jobbade.. Idag har jag också jobbat, och då har vi packat upp massor med höstskor. Vilket känns lite konsigt med tanke på att det är mitt i sommaren..

Hoppas ni har haft en bra dag :)


Black and white


Den här tighta tubklänningen köpte jag för några dagar sedan på Gina Tricot för 179 kronor. För några månader sedan såg jag en liknande klänning på
Asos, men det blev aldrig att jag köpte den. Men så såg jag den här som helt otippat fanns på Gina Tricot och då var jag ju tvungen att köpa den. Den är verkligen jättefin på.

PS. Tack  så mycket till er som kommenterade i inlägget nedan.

Gymnasievalet


Ja, jag kom in på mitt gymnasieval! Så i höst börjar jag på frisörprogrammet på
John Bauer gymnasiet. Jag har inte hunnit uppdatera och skrivit det innan, men jag fick iallafall reda på det i onsdags. Jag är så glad och det ska bli skönt med en ny start - ny skola och nya människor. Trots att jag funderade mellan både frisör, mode/design och några andra program så tror jag att det här är det rätta för mig.

You make it easier when life gets hard


Klänning, H&M
 
Gladiatorsandaler, Bianco
Väska, Bianco

Såhär såg jag ut i fredags.. Då var jag bland annat på ansiktsbehandling som jag hade fått presentkort på och sedan jobbade jag. Varmt var det också så man kunde gå barbent. I slutet på veckan ska det också bli riktigt varmt och soligt, får hoppas att det stämmer.