Göteborg

158234-484
Förra veckan fick jag veta att jag ska åka till Göteborg nästa vecka. Närmare bestämt från torsdag morgon till söndag kväll, alltså fyra dagar. Så nu behöver jag er hjälp med en massa bra shoppingtips. De bästa affärerna, gatorna m.m. Vad får man inte missa?! Jag hoppas att ni kan hjälpa mig med några tips iallafall :)

Några kronor senare

158234-480
158234-481
Idag när jag jobbade köpte jag dessa skor. Verkligen jättesköna, och bra basskor. 450 kronor kostar dem och är gjorda i skinn, och de finns på Bianco.

PS. Det jag behövde er hjälp med idag får tyvärr vänta tills imorgon :) DS.

I lördags

158234-479








Linne med stenar, Vila
Jeans, Gina Tricot
Pumps, Bianco
Plus ringar och örhängen


Såhär såg jag ut i lördags när jag bland annat jobbade. Tyvärr så hann jag inte lägga upp det då, och inte igår heller. Men bättre sent än aldrig.

Imorgon skulle jag verkligen behöva er hjälp med en sak, så titta in här då :)








Onsdag

158234-477
Vitt linne, H&M
Blommig kjol, H&M
Strumpbyxor, Åhlens
Kofta, Gina Tricot
Ballerinaskor, Bianco

Här är våren fortfarande kvar, och idag såsom igår och i förrgår har jag suttit ute och solat. Så härligt. Hoppas att ni också har det bra väder :)

Nya jeans

158234-476
Här är jeansen som jag skrev att jag hade köpt för ett tag sen. De är köpta på Gina Tricot, och kostade 399 kronor. De har en väldigt bra passform och är jättesköna. Dock var det svårt att få den riktiga färgen på bild, de är något mörkare i verkligheten tror jag. De är iallafall ett par favoriter bland mina jeans :)

A beautiful day in April

158234-475
Ribbat linne, JC
Kjol, Monki
Strumpbyxor, Åhlens
Skor, Bianco

Idag har det varit underbart väder. Först gick jag till skolan vid tio och hade en lektion till tolv ungefär. Sedan har jag suttit ute i solen. Så härligt. Det är helt otroligt att det är den 21 april och man kan sitta ute i solen, i typ bikini. Men det är något jag verkligen inte tackar nej till!

It's spring

158234-473
158234-474
Ljusa jeans, tygskor, rosa nagellack och solglasögon. Ingen snö, blå himmel och sol. Då måste det vara vår.

Underbar klänning

158234-472
Den här klänningen har jag köpt idag på Zara för 499 kronor, och jag älskar den. Första gången jag såg den var hos
Maya, och sedan när jag provade den var jag bara tvungen att ha den. Jag ska ta en bättre bild en annan dag!

Varför jag inte har skrivit något beror på att jag jobbat, att internet inte ville fungera och att det inte funnits någon inspiration. Men nu börjar jag få tillbaka inspirationen eftersom det har blivit vår här i Sundsvall. Underbart.

Jackan

158234-470
Här är jackan som jag köpte förra veckan. Fast egentligen vet jag inte om man ska kalla den för jacka, eftersom nu kan man använda den inomhus men i vår kan man använda den utomhus. Iallafall så kommer den från Monki och kostade 400 kronor. Egentligen skulle jag köpa en liknande jacka från Gina Tricot, men den var slut då. Så då fick det bli den här istället som ser ungefär likadan ut. Jag tycker iallafall om den väldigt mycket :)

Fredagmorgon

Godmorgon!

Anledningen till varför jag skriver såhär på morgonen, vilket jag aldrig brukar göra, är för att jag förmodligen inte kommer kunna uppdatera sedan. Nu ska jag till skolan om ungefär en timme efter en skön sovmorgon och ha tre ganska korta lektioner, sedan klockan 14.00 börjar jag jobba. Och klockan 20.00 slutar jag.

Igår fick jag förresten hem en jacka som jag hade beställt förra veckan. Den kommer att passa som ett bra komplement till skinnjackan. Den är svart och lite längre, man kan säga att det är mer som en kappa. Men jag ska visa bild på den, plus att jag ska visa bild på jackan/koftan som jag köpte förra veckan. Jag ska också visa bild på jeansen som jag köpte häromdagen. De ska jag ha på mig idag, och till de en grå lite annorlunda tröja. Plus att det blir nya kappan och min stora lackväska.

Jag hoppas iallafall att ni har sovit gott, för det har jag gjort. Och att ni får en bra fredag. Skönt att det är helg sedan, visst?

Tubklänning

158234-468
På bilderna: Klänning, Gina Tricot. Strumpbyxor, H&M.
Skor, Bianco.

Här är klänningen som jag skrev att jag hade köpt. Verkligen sommarkänsla över den. Det är iallafall en tubklänning med knappar, och med fickor i sidorna. Den är också fin med ett par tjockare strumpbyxor och med en body under, om ni förstår hur jag menar?! Klänningen kommer från Gina Tricot och kostade 199 kronor.

Förresten så har jag köpt ett par jeans idag. De var verkligen perfekta. De är supersköna och superfina. Jag visar dem någon dag. Hursomhelst så har jag en liten sovmorgon imorgon, och det ska bli skönt. Nu ska jag snart sova, så godnatt :)

Sjunde april

158234-467
Blommigt linne, Gina Tricot
Svart kjol, H&M
Skärp med knappar, H&M
Strumpbyxor, Åhlens
Skor, Bianco

Idag tänkte jag inte som vädret.. Jag hade på mig blommigt linne som ser väldigt vårigt och somrigt ut, när det regnar och snöar ute. Lite uppiggande i det tråkiga vädret!

Lördag

158234-466
Bilder: Underbara bilder från Urban Outfitters

Idag när det har varit så fint väder så har jag varit inne hela dagen, och jobbat. Kom hem för en liten stund sen bara.. Igår skulle jag iallafall åka och prova jeans, men jag hittade tyvärr inga. Dock kom jag hem med en klänning, en tröja och en jacka/kofta istället. Bilder på de lägger jag upp ikväll eller imorgon när jag kommer hem från jobbet :)

Ha en jättebra kväll!

Ännu ett par skor

158234-465
Det är inte lätt att jobba i en skobutik utan att köpa skor. Det har blivit många skoköp på sista tiden pga av det. Här är ett par som jag köpte förra veckan. På Bianco såklart, för 400 kronor. Jag har redan hunnit inviga dem. I lördags närmare bestämt.

Merde!

158234-464
I födelsedagspresent av min pojkvän fick jag bland annat välja en tröja. Och det fick bli den här t-shirten från märket Merde! som jag hittade i butiken Kharma. Priset var 399 kronor och jag är jättenöjd. Väldigt skönt material och jag tycker om trycket :)

Tygskor

158234-463
Jag köpte ju
dessa för ett tag sedan, och då skrev jag att jag trodde att jag skulle köpa ett par svarta också. Och så fick det bli, förra veckan köpte jag ett par. 350 kronor, från Bianco.

Jag har köpt ett par andra skor också, men de får ni se en annan dag :)

Kärlek

158234-462
Igår hade jag och min pojkvän varit tillsammans i 2 år. Grattis till oss :)