Dagens

158234-328





Klänning, Joelle by Ellos
Ribbade tights, H&M
Skor, Bianco














En liten förändring kan göra stor skillnad

158234-327

Jag skrev för ett tag sedan om att jag funderade på att klippa lugg, men det blev aldrig av. Men förra helgen så blev jag riktigt sugen på att göra det så jag ringde och beställde tid samma dag. Så nu har jag både lugg och ny hårfärg :) Dock är inte färgen så röd som den ser ut på bilden.

Jag har sytt en klänning

Förra veckan sydde jag en klänning, och såhär blev den. Är nöjd med resultatet och den kommer nog att bli väl använd.
158234-326

Nu ska jag och pojkvännen till stan för att bland annat leta efter jeans :)

Jag har nog de sötaste tofflorna

158234-324
Jätte sköna tofflor att mysa runt i hemma, från Cubus för 99 kronor. När jag köpte mina så var det 25% rabatt på allt för att det var en ny öppnad butik, så jag betalade 74 kronor :)

mbym

Den här tjusiga klänningen är köpt på butiken Kharma och kommer från mbym, för 699 kronor. Mina föräldrar tycker att jag har varit duktig i skolan och därför så fick jag den av dem :) Och ärligt talat känns det som att jag var värd den, för i två veckors tid så har jag behövt pluggat varje dag hur mycket som helst. Så därför ska det också bli väldigt skönt med lov i en vecka!
158234-323

Här ska sys och här ska fixas

158234-322

Vårat internet här hemma har inte fungerat på en och en halv vecka. Men nu är jag tillbaka. Det är många saker som hänt under den tiden, så jag har mycket att visa upp. Jag har bland annat fått en symaskin, så nu ska jag börja sy en massa hade jag tänkt. Förut har jag behövt lånat av andra och då har det blivit för jobbigt. Så en ny kategori finns nu, där jag kommer visa upp det jag syr.

Lördagkvällens

158234-321




Lila linne, H&M
Svart kjol, H&M
Lacktights, Gina Tricot
Svart kofta, Gina Tricot
Armband, Bianco & I.me.my
Platåpumps, kmb.














Kvällen spenderades hos en vän som bjöd på sushi och annat gott. Temat för kvällen var något färgat och något djur. För mig blev det ett lila linne och ett zebra randigt armband. Hoppas ni hade en trevlig kväll!

Dagens

158234-321





Krämvit klänning, Gina Tricot
Svart väst, Gina Tricot
Ribbade strumpbyxor, H&M
Gråsvart sjal, Köpt på Cypern
Skor, Din Sko












Colourful miracles

158234-319

Har håltimme nu ett tag, för att sedan gå på bio med skolan. Men nu medans jag är hemma måste jag tyvärr plugga. Och jag kommer nog att behöva göra det hela kvällen.. Men för att göra det hela lite trevligare, ska jag dricka latte och äta något gott :)



Och till något helt annat.. Läs den
här bloggen, jag blir alldeles tårögd. Jag börjar nästan gråta när jag läser vad hon skriver och vad andra har skrivit till henne. Även om jag inte känner henne blir jag berörd. Man ska ta vara på livet, helt enkelt. Vila i frid.

Orange i höstmörkret

158234-318
Bild: Platåpumps, kmb. Knästrumpor, Åhlens.

Orange strumpbyxor, 79 kronor, Pamela Mann/Modemecka.se. Det blir en snygg kontrast med det orange mot det svarta.. Jag är ju inte så färgglad av mig annars, men på sistone
har det faktiskt blivit några färgade saker.

Nu måste jag plugga!

Knee socks

158234-317

Det blev en väldigt trevlig dag på stan igår, med mysig fika bland annat. Hittade också två olika par knästrumpor på Åhlens. Ett par krämvita med mönster, 59 kronor. Och ett par svarta ribbade, 49 kronor.

Igår när jag hade haft på mig mina
lacktights hela dagen, så hade jag blivit alldeles svart om benen.. Har det hänt för någon annan? Väldigt konstigt var det iallafall.

Lördag

158234-317
Svart body med ryggurringning, 365 Sunshine MQ
Klänning i grånyanser, Monki
Puderrosa kofta, Monki
Lackleggings, Gina Tricot
Skor, Bianco

Nu ska jag kila ner till stan för att möta upp en vän. Och för att sedan ta en fika och kolla runt lite i affärer!


Två plagg rikare

Nu är det äntligen helg igen, veckorna går så himla fort.. Ikväll ska jag dricka latte och bara ta det lugnt hade jag tänkt. Och resten av helgen blir det lite andra saker som händer. Vad ska du göra denna helg? :)

158234-315
Puderrosa lång kofta, Monki, 250 kronor. Jätte mysig kofta i ett 
väldigt härligt material.
158234-316
Klänning/Linne i en "doppad" gråskala med korsade band i
ryggen, Monki, 200 kronor.

Dagens

158234-314

Svart linne, H&M
Tröja med knappar på ryggen, Indiska
Svarta jeans, Fuzzy
Stövlar, Roots
Pärlörhängen, Glitter

Tänk när man kunde gå
klädd såhär.

Ett par nya stövlar

Det har blivit dålig upptdatering, men det ska bli ändring på det hade jag tänkt.. Iallfall så köpte jag ett par skinn stövlar i lördags. Har letat ett tag efter ett par och så hittade jag dessa som såg ut som jag hade tänkt mig. De kommer från Roots och kostade 1200 kronor. Det är svårt att få någon bra bild på dem, men de kommer säkert komma upp i något annat sammanhang här på bloggen.
158234-311
158234-312