Rosa, ännu mera rosa

158234-169


Dagens:

Linne med knappar, Gina Tricot
Skjorta, MQ Zoul
Shorts, Gina Tricot
Tights, Gina Tricot
Tygskor, Sukiyaki
Skinnjacka


Jag har blivit sjuk. Vaknade imorse och hade jätte ont i halsen och öronen, och nu börjar jag få feber. Men jag gick till skolan och gjorde matteprovet. Och även fast jag är sjuk så klädde jag upp mig litegrann :) Så kvällen kommer förmodligen spenderas under täcket i sängen framför laptopen och tvn. Men jag klarar mig nog, för min söta älskling visste att jag var sjuk och kom hit med brownies! Dessutom har jag några avsnitt av DHW att se och några filmer.

Tror också att jag ska ta och fixa med designen på bloggen om jag orkar.
Ha en trevlig valborg :)

New skirt


158234-167
Vi har ingen symaskin hemma, så i helgen passade jag på att låna min fasters. Och i 
föregående inlägg skrev jag att jag hade köpt tyg, och detta blev resultatet! En kopia av Monki-kjolen. Är väldigt nöjd, den blev riktigt fin. Ser finare ut i verkligheten än på bilder. Ganska stolt över mig själv faktiskt att den blev så bra :) Har också passat på att lägga upp och sy in massa andra saker som bara har legat i garderoben, men som nu ska komma till användning.

Paket till mig

158234-164158234-161
Igår fick jag
linnena från Ellos, väldigt snabb leverans måste jag säga. De var jätte söta men det gula var inte den färgen som den var på bilden. Det ser ljusgult ut på bilden men det var mycket gulare i verkligheten. Besvikelse.. men det kommer nog bli något jag använder ändå, och jag orkar inte skicka tillbaka.

Idag har jag varit och köpt tyg, knappar och sytråd.. Vad tror ni det ska bli? Svårt att veta förstås. Det kommer förmodligen bli något av det i helgen och sedan visar jag upp det om det blev lyckat :) Jag köpte också ett par glansiga shorts på Gina Tricot för 199 kronor, super sköna! Också blev det en stor kuvertväska från Wedins som jag suktade efter i helgen, och med 50 kronor i bonuscheck blev det 79 kronor.

Åh vilket härligt väder det har varit här igår och även idag.

Black and blue makes the outfit


158234-159

Satt och kikade runt lite och hittade den här bilden på Ashley Simpson och Victoria Beckham. Och det slog mig att kornblå jeans är riktigt snyggt. Tänk: svarta pumps, svart topp och svart skinnjacka. Grymt snyggt! Så skulle jag vilja gå klädd. Tror det finns kornblå jeans på H&M till billigt pris.

Försöker fixa lite med designen här på bloggen men lyckas inte särskilt bra.. Är det någon som vet vilket Photoshop som har teckensnitt som ser ut som skrivstil? Om du har det eller vet skulle jag vara väldigt tacksam om du skulle vilja skriva vad det heter :)

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hit och sova här ♥

Härlig shopping

   

I helgen har mamma varit i Stockholm, och såklart passade jag på att fråga om hon kunde kolla efter några saker åt mig. Och en av sakerna var en paperbagwaist-kjol från Monki, och det hittade hon. Men den var alldeles för lång, så jag ska lägga upp den imorn. Den ska bli som den är på bilderna, där jag satt fast med nålar. Jag älskar den redan! Den kostade iallafall 350 kronor. Och i tidigare inlägg skrev jag om Rayban Wayfarers, men mamma hittade ett par kopior på H&M för 59.50 kronor. Här i Sundsvall finns det inte kopior att hitta. Men jag köper alltså inte orginalen.

   

Lite mer shopping har det också blivit i helgen. En vit oversize tee, med stort svart tryck, för 98 kronor. Och en vit oversize skjorta från herr avdelningen för 198 kronor. Båda kommer från H&M. Det blev också en söt blommig sjal från Indiska, och den betalade jag 79 kronor för tror jag.

Jag har haft en riktigt härlig helg, hoppas ni också haft det :) Imorgon och hela veckan framåt blir det prao på sjukhuset med Anna! Skönt att slippa skolan ett tag.

Beslutsångest

Har varit och provat Rayban Wayfarers idag. Och nu har jag stor beslutsångest. Köpa eller inte köpa?! De kostar ju ändå 1300 kronor, och det känns som mycket pengar. Men riktigt snygga är de.. Åh, hur ska jag göra?! Big problems.

Nu måste jag kila!


Somrigt utan sol


158234-151
Först kom Topshop, sedan Gina Tricot och nu Ellos - jag pratar om linnena med knappar och fickor. Jag
köpte ett grå svart på Gina Tricot för ett tag sen och jag tycker verkligen om det. Och nu när jag såg att Ellos hade likadana klickade jag hem ett gult och ett vitt. Och med rabattkoden 158222 blev det 150 kronor billigare. De ser väldigt somriga ut i färgerna jag valde. De finns också i rött, svart och blått. För bara 169 kronor. Värt att kollas in!

Här har det till en början på dagen varit helt okej väder med sol, men över gick sedan till regn och snö. Jag hoppas på bättre väder. Armbandet ovan fick jag av Anna som har varit i Indien i två veckor, inte så bra bild men det är jätte fint i verkligheten. Också fick jag lite andra små saker också. Avundsjuk på att hon varit i värmen.. Nu, fruktsallad och chokladpudding!

Dagens

158234-149
Tee, H&M
Jeans, Tiger of Sweden
Pumps, Din Sko
Halsband, M925
Armband, present
Neonrosa lack, Mavala
Till: Skinnjacka, sjal och väska

När jag kollade ut imorse såg det ut att vara jätte bra väder, men när jag kom ut var det kallt.
Men jag kände mig iallafall lite somrig med de vita pumpsen, som gjort att jag fått jobbiga skavsår idag. Men vad gör man inte för att vara lite fin. Dessutom börjar de redan bli fula pga att träet åker mot det vita och blir till fula bruna märken.

Iallafall idag på hålet gick vi ner på stan och ett par ankel långa tights på Gina Tricot för 99 kronor inhandlades.

Nu är jag sjukt trött och ska gå och äta brownies! Mums.


Prada does it


158234-146

Jag tycker Pradas turbaner är grymma. Helst detta Prada-hårband som Ashley bär tillsammans med Wayfarers. För ca 2000 kronor blir det ditt, väldigt dyrt men så fint. Jag vill ha! Men vart får man tag på ett eller liknande? Eller någon som vet vart det finns snygga kopior på Wayfarers?

Vad kommer vara din hetaste accessoar i sommar?

Lite smått och gott

     

Hemma från fjällen, där det var super härligt väder som alltid vid påsk. Lite brun vart man iallafall i ansiktet, men det lär ju gå bort på engång. När jag var där fick jag en sen present av Sandra. Som innehöll en nesesär med Coconut - Body Scrub, Body Butter och Shower Cream. Allt från Body Shop. De doftar jätte gott. Jag har också fått påskägg och påskpresent som innehöll presentkort från Make Up Store, 200 kronor.. Köpte Vecko Revyn och då fick man hämta ut en kräm från Nivea Visage hos JC. Det är en tonande dagkräm, perfekt istället för foundation då den inte täpper till porer.

I veckan har jag även köpt en vit somrig klänning från Indiska, var osäker om jag skulle behålla den. Men den får nog bli kvar, jätte skön och söt. För 229 kronor. Jag skulle också köpa BUS-servetter, som jag provat tidigare och tyckte var väldigt bra. Men de fanns inte så jag köpte en kräm från Dove med BUS effekt. Men resultatet med den blev inte lika bra, lite smått randig på nåt ställe, hehe.



   

Igår köpte jag dessa skor, på Din Sko för 340 kronor. Kommer bli jätte fin till sommaren. Och de är faktiskt rätt så sköna för att vara från just Din Sko. Tycker redan om dem, de kan nog komma till att bli ett par favoriter. Tänkte för ett tag sen beställa ett par liknande från Have2have. Men min storlek var slut, så det blev inte av. Invigde även mina svarta platåpumps igår, vilket resulterade i lite ont i fötterna.

Börjar bli riktigt less på att blogg.se alltid ska krångla och strula.. Hoppas det blir bättre.

Modette

158234-135

På torsdag nästa vecka släpps första numret av det nya modemagasinet
Modette.
Vad tror ni om den nya tidningen? Hiss eller diss? Jag har bara bra förväntningar.

Nu har jag ett efterlängtat lov, ska bli så skönt. Och imorgon åker jag till fjällen och kommer hem efter helgen. Vad ska ni göra eller vad har ni gjort på lovet?

One year together

     



I lördags hade jag och älsklingen varit tillsammans i ett år ♥. Känns som ett år har gått väldigt fort. Vi hade det iallafall verkligen jätte mysigt. Jag fick en Ralph Lauren parfym av honom, super god doft.


Och igår var vi på stan och kikade lite. Det var då jag fick parfymen eftersom han ville att jag skulle välja parfym själv. Dessutom fick jag ett par svarta ballerina skor av honom, bara för att han visste att jag ville ha ett par :) Bra med billiga skor hos H&M, men de är dock inte så sköna. Men det får jag stå ut med. Dessutom var de väldigt lik mina röda från Din Sko som jag hade velat ha i svart. Gick in en sväng på Indiska och där hittade jag ett jätte sött röd/rosa linne med knappar för bara 99.50 kronor. Sött och billigt är bra! Plus att de blev sjalar och lite små saker.