Jeansshorts i garderoben

158234-188

Fick ett litet infall idag och köpte ett par jeansshorts på JC från Crocker. Varför skulle jag inte köpa dem? Jag ville ju ha ett par och där hängde dessa alldeles ensamma. Och fina och sköna är dem också. Mina blev dem för 299 kronor. Dem kommer bli grymma i sommar till bara ben :)

Veckans fynd

   

Ett par guldiga ballerina skor fyndades på Indiska för bara 69 kronor. De ser ungefär ut som mina röda från Din Sko och är lika sköna också som de.



Och detta korall färgade linne köptes på MQ från 365 Sunshine kollektionen. Och då en söm var lite fel sydd, vilket knappt märks, fick jag betala endast 99 kronor. Ordinarie pris 179 kronor. Linnet är inte riktigt den färgen som på bilden. Det är iallfall superskönt.

Helgen har varit mycket trevlig. Igår var jag och älsklingen och såg Pirates of the Caribbean 3, och den var mycket bättre än mina förväntningar. Och idag har det varit så bra väder så jag kunde inviga min bikini att sola i :)


Make up Store

158234-182

I påskpresent fick jag 200 kronor i presentkort på Make up Store. Men jag kom aldrig på vad jag skulle köpa. Men så var det ett test i Vecko Revyn på solpuder. Och jag har tänkt köpa ett.. Och Make up Stores fick jätte bra betyg. Dessutom var det en kupong med så att man fick en Eazy Bronzer med på köpet om man köpte ansikts- och kroppspudret Sun Powder. Eazy Bronzer är en liten dosa med 30 bronzing sheets. Och såklart slog jag till. Behövde bara betala 35 kronor, solpudret kostade nämligen 235 kronor. Jag köper allt mitt smink förutom mascara på Make up Store och på Face Stockholm, vart köper du ditt smink?

I eftermiddags har jag varit på city trafikskola och haft teorilektion, väldigt drygt må jag säga. Och dagen har för det mesta tillbringats på gräset i solen utanför skolan. Solen och värmen har kommit :)

Dagens

158234-182



Vitt ribbat linne, H&M
Tight kjol med högmidja, H&M
Oversize skjorta, H&M
Tights, Gina Tricot
Ballerinas, Din Sko













Idag har jag och Maja anmält oss till kursen för att få förarbevis till EU-moped. Och sen kommer jag förmodligen få en mopedbil. Det kommer att bli grymt. Väldigt praktiskt eftersom älsklingen bor en bit utanför stan, så slipper jag sitta på en buss i en halvtimme för att komma dit. Och skönt i sommar när man ska åka och bada och sånt, och om jag får sommarjobb. Och väldigt bra att man kan använda den året runt, till skillnad från moppe.

Prisvärt köp

158234-181
Helt klart ett av mina bästa köp. Denna kjol från H&M Divided kostade endast 70 kronor. Den finns även i en grön nyans. Dock fanns inte min storlek (stora i stl tycker jag) så jag köpte en för stor och sydde in. Tänkte beställa en liknande från American Apparel för ett tag sedan, men det blev aldrig av. Men så hittade jag denna. Den är så himla skön och passar till det mesta. Den kommer att bli riktigt användbar. Så nu behöver jag nog inte någon mer kjol. Med denna har jag
fyra stycken användbara

Måste bara säga tack till alla positiva kommentarer jag fått om min kjol som jag har sytt själv :)                               

Tips: Om du skulle vilja ha en likadan men inte hittar den eller om din storlek inte finns, så går det lika bra att köpa en enkel svart tubtopp från tex H&M för bara 50 kronor och använda som kjol.                                                     

Dagens

158234-179



Vitt baslinne, H&M
Ljusblått linne, Culture
Hängselkjol, MQ Zoul
Tights, Gina Tricot
Platåpumps, kmb.

Idag har jag varit på
Spa Maskrosen. Fick ett presentkort på en ansiktbehandling där av svärföräldrarna när jag fyllde år. Behandlingen heter Aroma Expert och i behandlingen ingick: ryggmassage, dubbelrengöring, peeling, varma Oshibori handdukar, ånga och porrengöring, aromapressur, aromadränage, aromatisk massage, specialmask efter hudtyp, arm- handmassage och avslutande behandlande creme. Och dessutom färgade jag bryn och fransar och plockade ögonbrynen. Och det höll på i 90 minuter.

Det var verkligen jätte skönt och mysigt. Och det är definitivt något jag tänker unna mig framöver. Man borde egentligen göra sånt oftare. Hon som gjorde behandlingen var jätte gullig, men hon har tagit bort mycket mer på ena ögonbrynet så det vart inte så bra.
Men åh så härligt det var :)

Gårdagens

158234-178158234-177


Gårdagens outfit:

Vitt baslinne, H&M
Prickigt linne, H&M
Paperbagwaist-kjol, sytt själv
Tights, Gina Tricot
Röda ballerinas, Din Sko
Armband, Present Indien

Är hos älsklingen nu, men han är på träning så det vart en powerwalk för mig på morgonen. Känner mig riktigt duktig. Men astma, ont i magen och pollen är ingen bra kombination att ha när man ska gå ut och gå. Helst inte när man glömmer astmamedicinen.. Så nu sitter jag här och det rinner och kliar i ögonen. Men det känns ändå bra att ha varit ute. Skönt att vara ledig i några dagar nu :)

Vad ska du göra på ledigheten?


Sommaren är nära

158234-176

Idag efter att jag hade varit på sjukhuset imorse, har jag varit runt överallt och sökt sommarjobb. Och på några ställen har jag en chans, även fast jag är sent ute. Men jag hoppas att jag får ett.
 
Sen så har jag köpt en vit klänning idag, som jag tror att jag ska ha på skolavslutningen. Till den ska jag ha vita pumps, bara ben och en massa guldiga armband har jag tänkt mig. Får ta och jobba lite på solbrännan bara. Men nu börjar jag fundera på om klänningen blir för kort för att vara barbent till. Kanske lägger upp en bild när jag har den på mig så får ni se. Svårt att se hur den ser ut på bilden. Den köptes iallafall på MQ och kommer från Zoul, för 399 kronor.

Sen såg jag på på en butik som heter Vision att de fanns linnen från märket Culture som har kostat 149 kronor men var nedsatta till 99 kronor. Så jag slog till på ett ljusblått, somrigt och fräscht. Och ikväll har jag varit en sväng till min faster. Och hon har en massa pumps och storlek 36 som mig. Och hon frågade mig om jag ville ha ett par som hon bara använt en gång, och såklart att jag sa ja. De är ett par platåpumps och kommer från Din Sko.

Cheap Monday Winja Tee

158234-175


Förra veckan beställde jag
denna korta tee från Caliroots. Och idag hämtade jag ut den. Den kostade bara 150 kronor och kommer från Cheap Monday. Jätte skön kvalitet, och denna blir nog något väldigt användbart. Dels eftersom den är så skön men den är väldigt fin också. Svårt att få den fin på bild. Dock var frakten rätt så dyr, men det är sånt man får ta.

Tror att jag har hittat en klänning som jag ska ha på skolavslutningen nu, har kommit på hur jag vill se ut då också. Klänningen kommer förmodligen köpas imorn, så då lägger jag upp en bild.

Hoppas ni haft en härlig helg, det har jag verkligen haft. Skönt med bara några skoldagar denna vecka, sen blir det långhelg.

Dagens


158234-174



Dagens bekväma:

Baslinne, H&M
Tee med tryck, H&M
Tights, Gina Tricot
Ballerinas, Din Sko
Lackväska och Skinnjacka  
                                                                
                                                               
Nu ikväll har jag duschat, peelat kroppen, rakat benen och smörjt in mig med BUS-servetter. Gjort mig lite fin och fräschat till mig :) helt enkelt. Nu ska jag åka till min älskling och mysa. Kommer nog vara där hela helgen, så det blir förmodligen ingen bloggning. Men man vet aldrig. Btw, åh vad skön t-shirten är :)

Ha en trevlig helg!
  

Things for me

158234-173

Idag vart det en kort dag i skolan för mig, meaning en lektion. Sedan kilade jag ner till stan och mötte Sandra. Och en knallrosa bandeau-bikini köptes för 79 kronor på Gina Tricot. Lite bekymrad över storleken bara för den är lite för stor runt, och jag kunde inte ha en mindre storlek. Och när jag hade köpt den kom jag på att man inte kan lämna tillbaka underkläder och badkläder, men den blir nog bra ändå. Helst till solbränd hy. Och när vi var på stan fick jag sms om att mitt paket från Laredoute hade kommit. Så efter stan åkte vi och hämtade det. Och det var såklart min
väska som låg där i. Och den var riktigt fin, och väldigt stor. Större än jag hade tänkt mig, så nu kan jag få med mig hela mitt rum i väskan. Haha :) Men jag ville ju ha en stor väska!

Måste bara tillägga att bra service i butiker uppskattas verkligen, vi var inne i en liten butik i stan idag och hon som jobbade där var så himla gullig och trevlig. Då känns det så mycket roligare att köpa något.

Dagens


158234-172

Klänning, egensydd
Tights, H&M
Kofta, Secondhand
Ballerinas, H&M
Blommig sjal, Indiska
Skinnjacka

Är fortfarande inte frisk, men idag var jag på skolan iallafall. Gick dels för att jag skulle göra mitt tyskaprov. Men åh så less jag är på att känna mig hängig. Och nu har jag så himla ont i fötterna pga att vi först gick ner på stan på hålet och sedan efter skolan igen.. Och obekväma skor från H&M är inte att rekommendera att då. Dessutom är jag jätte trött, men det kan ju bero på att jag är sjuk. Så nu blir det kladdkaka :)

Juste, det ska komma in
silvriga tights på Gina Tricot. Så jag väntar och köper de där istället.

Hot or not?

158234-171158234-169

Jag har tyckt att silver leggings/tights inte alls varit snyggt. Men ju mer och mer jag sett de så har jag ändrat mig. Och visst kan man ändra sig. Nu tycker jag att det är riktigt snyggt, med något enkelt till. Och jag funderar på ett köp. Jag skulle egentligen haft ett par från Monki men de var slut i min storlek då. Men det finns ju ett par andra ställen att köpas på.. Bla
American Apparel, Asos, Nelly och Wardrobe Stockholm.

Och nu är frågan: Vad är finast, ankellånga eller lite kortare?


Sånt som är nödvändigt


158234-168

Idag följde jag med
Anna på stan, även fast jag hade feber. Men jag kände att jag behövde komma ut efter en hel vecka inomhus. Det kanske inte var så smart eftersom jag inte blev friskare av det. Men ett svart baslinne köptes. Tyckte det var dags att göra det, då det är ett stort hål i sidan på mitt gamla. (H&M:s dåliga kvalitet) Också hittade jag ett silvergrått linne på rea för bara 39.50. Färgen gör sig inte rätt på bilden. Båda linnena från H&M. Ett solglasögon-fodral inhandlades också på Indiska för 39.50. Det behövs så att inte solglasögonen krossas eller blir repiga i väskan. Det misstaget har gjorts förut.

Nu ska jag försöka bli frisk, och kolla på filmen If Only med Jennifer Love Hewitt, tror jag. Någon som sett filmen? Om inte, kolla på den! Jag fullkomligt älskar den :)

Större väska - check

158234-166158234-165158234-167
Bilder lånade av
Englasshowroom

Igår stod det att mina tygskor skulle skickas 29 maj och idag stod det 10 juni. Så nu har jag avbeställt dem. För lång väntetid tycker jag, dessutom kan jag lika gärna köpa ett par på något annat ställe. Så istället beställde jag en väska från Laredoute. En stor svart lackväska. Den kostar 289 kronor men med rabattkod blev det 216 kronor plus frakt för mig. Och den skickas inom 7-10 dagar. Behöver verkligen en större väska så jag kan få plats med allt möjligt. Och denna verkar perfekt :)

Är så himla less på att vara sjuk, det känns som att förkylningen bara blir värre.. Vad ska du göra i helgen? :)

Ny design

Är fortfarande sjuk, feber och så. Men jag har iallafall orkat fixat lite med bloggen idag. Och förändring blev det. Tog bort den vinter mörka och dystra bakgrunden och ljust blev det istället. Med lite inslag av guld. Men än är jag nog inte riktigt klar. Så vad tycks?

Juste.. Mina
tygskor från Laredoute skulle komma efter 5-10 veckor och nu har det gått 6 veckor. Så de borde komma nu snart :) Lång väntan, får hoppas på att de är riktigt fina.

Idag har jag mest legat och kollat på DHW men nu har avsnitten tagit slut.. Så jag borde nog ta och plugga till tyska provet imorn, jobbigt men sant. Ha en bra dag!