Alexander Wang

158234-89      
Denna kjol från
Alexander Wang är helt underbar, enligt mig. Stora vill ha-känslor. Tycker att den är perfekt. Fickorna, färgen, modellen.. den har allt. Det enda problemet är att jag inte vill betala 4000 kr för denna skapelse. Men för den som inte har något problem med det så finns den finns att köpa hos Shopaholic

Miu Miu

158234-86
Vem skulle inte vilja ha en Coffer Bag från Miu Miu? Jag skulle mer än gärna ha en. Men grejen är ju den att dem är lite för dyra för oss vanliga människor.. Om man ändå hade mer
pengar. Men drömma kan man alltid göra. Men man behöver faktiskt inte drömma, för att det finns en liknande hos Asos och såhär ser den ut. Så.. Lyx eller budget?

Feber, hosta och ont i halsen.. Kan det bli värre? Jag orkade för engång skull ta mig till datorn och skriva ett inlägg.. Så ni förstår kanske varför det inte har blivit något bloggande på några dagar. Men nu ska jag gå och lägga mig och kolla på DH. So long.

Dagens Outfit

  

Klänning med fickor, H&M
Grön tee, H&M
Svarta strumpbyxor, H&M
Grå kofta, Gina Tricot

Till: Ankelboots, svart jacka, halsduk och vantar


Har inte tid att blogga så mycket idag, men jag bjuder på dagens. Enkel outfit idag och mycket H&M. Har nyss kommit hem, har varit hos min kusin Sara som går frisörlinjen så hon har klippt mig. Vart väldigt kort som alltid när man klipper sig. Men fint vart det :) nu blir det att plugga till tyska prov imorn.

Nelly

158234-80158234-77

Kikade in på
Nelly och det fanns lite nyheter. Mycket klännings nyheter. Hittade många jag tycker var fina, och dessa var två av de. Den blå kommer från Modström och kostar 895:- lite väl dyrt, men den är så fin. Den känns lite annorlunda med den höga ringningen och den blå färgen. Vore den inte så dyr skulle jag ha klickat hem den! Den andra klänningen kommer från ICHI och kostar 349:- ett mycket bättre pris. Den är väldigt enkel i sig själv och jag som letar efter en cremé färgad klänning så vore denna perfekt. Men jag ska försöka att inte beställa. Med rabattkod får man dessutom 50:- rabatt. Jag skulle inte säga nej till någon av dem.

Dream on

7 stycken "vill ha och behöver" från mig.

Känner mig inte alls pigg idag, ont i halsen och täppt i näsan. Skönt att jag slutade tidigare idag. Får hoppas på att jag kryar på mig! Och jag är grymt shopping sugen.. Har hållt mig ganska länge nu tycker jag.. :)

 

Rött är sött

   
Din Sko, Ellos, Din Sko, Asos

Röd är en färg som är fint som accessoar färg. Och främst på skor är det riktigt snyggt. Om man som jag inte har speciellt färgglada kläder, så piffar ett par röda skor upp perfekt. Ankelboots med träklack som på första bilden fast svarta var jag nära att köpa för ett tag sen men priset stoppade mig. Och nu när jag ser dessa i rött så är det stor vill ha-känsla. Skorna på bild två skulle passa jätte bra till ett par jeans till sommaren, så söta! Och ett par röda ballerinas tror jag kommer bli mina framåt sommaren. Och de båda skorna i mitten är ju så billiga 179/180:- definitivt ett kap. Och sist men inte minst ett par röda pumps, behöver jag säga mer?

Har varit hos älsklingen i helgen och haft det jätte mysigt. Därav lite bloggning. Hoppas ni alla andra har haft en härlig helg :)

Dagens Outfit

 

Grå klänning med fickor, Clara MQ
Svart linne, H&M
Svarta strumpbyxor, H&M

Till: Svart kofta, Jacka från Zara, ankelboots, halsduk, vantar, Mimic-väska



158234-68

Sytt själv.

Förklädes-klänningen som jag har sytt på skolan blev klar idag, vart faktiskt nöjd. Trodde inte att den skulle bli så bra, men den är nog något jag kan komma att använda. Fast jag tror att jag ska göra den lite kortare, om jag orkar. Åh, jag börjar bli sjuk, dessutom är jag jätte trött.. Men nu ska jag till min älskling som också är sjuk, får ta hand om honom. Lär ju bli ännu mer sjuk nu, men vad gör man inte för kärleken :)

Topshop

158234-67158234-66

Varför ska det inte gå att beställa från
Topshop?!
Finns så mycket fint jag skulle vilja klicka hem.
Föll bland annat för denna fina, söta, underbara skapelsen.
Vet inte vad jag föll för hos den men jag vill iallafall ha den!
Tänk svarta leggings och mina nya svarta platå pumps eller flats.


Är lite less just nu.. Hade skrivit en SO-läxa som skulle vara 1-3 sidor, och jag hade jätte lite kvar. Och då dör min dator (?) och nu orkar jag inte skriva om allt igen.. Men tröst kolla på kläder gör det hela lite bättre.

Alla hjärtans dag

 

Hoppas ni alla får en bra alla ♥ hjärtans dag. Min har varit jätte bra hittils..
Av mamma och pappa fick jag en liten present.. I en söt rosa liten påse/väska låg det en Cover all mix från Make up store som jag har velat ha, men råkade tappa bort min 50:- rabatt lapp så det har aldrig blivit av.. Och av älsklingen fick jag ett halsband från M925, med våra namn inristade. Verkligen jätte fint! Till halsbandet var det en röd liten påse som man kan förvara det i. Tack så jätte mycket


ASOS klänningen

 

Idag när jag kom hem hade klänningen med fickor från Asos kommit. Plus att det var två tidningar, anti-cellulite test och nåt test på nåt annat. Jag beställde en 8 alltså en 36 men det känns inte alls som om det är det, känns som en 34.. väldigt liten upptill. Jag trodde inte att det skulle vara sånt tyg som det är på klänningen, det är lite halv blankt. Dessutom var färgen ganska mörk, och i verkligheten ser det nästan ut som svart. Men annars var den jätte fin, och jag är nöjd.

Hittade till slut något idag på stan att köpa till älsklingen i alla hjärtans dags present, det är ändå tanken som räknas. Anna färgade min utväxt förut så nu känns det fräscht igen, förutom de slitna topparna.. Behöver verkligen klippa mig.

Dagens Outfit



Svart långärmad tee, H&M
Grå hängselkjol, Zoul
Svarta strumpbyxor, H&M

Till: Skinnjacka, ankelboots, kuvertväska, halsduk och vantar


Metallic is the thing + BUS test


    


Bilder från Topshop, Christian Louboutin, Asos, H&M, VBH


Metallic trenden är nog något jag skulle kunna tänka mig att ha något av till sommaren. Ett par flats eller heels skulle inte sitta fel men även en kuvertväska funderar jag på isåfall. Har sett en jätte söt klänning på MQ som är silvrig och grå, den skulle jag vilja ha.. Men jag vågade inte ens kolla på prislappen, kan tänka mig att den inte var i billigaste laget. Något jag inte skulle vilja ta på mig är silvriga leggings tex.. tycker inte alls det ser snyggt ut.

För er som inte visste och är sugen på att köpa den här klänningen från H&M så finns den nu i butik. Jag tycker den skulle vara fin till sommaren, helst i orange.






Jag har testat self tan wipes. Och för er som inte vet vad det är, så är det servetter som man drar mot huden (kan användas över hela kroppen) och efter några timmar har det blivit en brun utan sol-effekt.

Namn: Nivea Sun Self Tan Wipe
Pris: 14.50:-
Doft: BUS produkter brukar oftast inte lukta speciellt gott när det har torkat in, men det går bort efter en dag ungefär.
Resultat: Jag tycker det vart riktigt fint resultat och man känner sig riktigt fräsch efteråt, helst nu på vintern. Det var lätt att applicera, mycket bättre än vanliga BUS krämer och sprayer. Det blev inte heller en orange- gulaktig ton, och det blev ett väldigt naturligt resultat.
Övrigt: Jag använde 3 stycken servetter för hela kroppen och ansiktet.. Tänk på att försöka komma åt överallt så det inte blir ljusa fläckar, det är ju inte så snyggt.
Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (5 av 5) Prisvärt med bra resultat. Tänker definitivt använda det igen.

Helgens shopping

 

Helgens köp kommer från MQ så det vart lite för dyrt. I Resten av februari blir det nog lite shopping om jag ska ha några pengar kvar och dessutom måste jag köpa alla hjärtans dags present..

Grå hängselkjol, Zoul 499:-. När jag gick in på MQ i helgen så hade den äntligen kommit in och lika fin som på bilden i tidningen. Den var ganska dyr. Men jag var bara tvungen att köpa den, den är ju så fin. Den har dessutom gömda fickor och korsade band bak. Den finns även i svart.
Grå klänning med fickor, Clara 399:-. Super skön, med lite små pösiga fickor.

Upptäckte nyss att jag är i stort behov av bättre klädförvaring och större garderob, jag har för mycket kläder. Men jag får väl glädja mig med att jag är väldigt nöjd över mina köp!

Valentine

   

Underkläder från Hanky Panky, shopbop nelly

Alla ♥ dag närmar sig. Och den stora frågan är, vad ska man köpa? Alla, eller iallafall de flesta, blir glad för fina och söta underkläder, det är ofta uppskattat. Fina smycken kan vara en fin sak att ge, som det här med sitt och sin älsklings namn på. Visst, en nalle kan vara sött att ge men det  kan kännas ganska opersonligt. Och en ros kan man bli gladare av att få vid ett oväntat tillfälle. Men det är ju tanken som räknas så allt blir man ju glad för, vad man än får. Och vem skulle inte bli glad av att få denna, det passar bra på alla hjärtans dag bara för den söta kartongen. Om man vill köpa något dyrare så är en ansiktsbehandling eller massage perfekt.

Själv har jag ingen aning vad jag ska köpa till min älskling..  Jag tycker det är hundra gånger lättare att köpa present till en tjej än till en kille. Så tips är mycket välkomna. Jag tycker att alla hjärtans dag är en dag då det är roligt att köpa en present till den man älskar, men man ska tänka på att vårda kärleken varje dag.

Vad skulle du uppskatta att få och vad har du köpt till alla ♥ dag?

Uppdatering: Jag läste precis att Alexandra som hade beställt en likadan klänning som jag har från Asos var besviken och ska skicka tillbaka sin.. Hoppas att jag blir nöjd, har ganska höga förväntningar.

Dagens Outfit



Svart klänning med fickor, H&M
Vitt linne, H&M
Grå strumbyxor, H&M
Grå kofta, Gina Tricot

Till: Svarta ankelboots, Svart jacka.

Tittade runt på Nelly förut och hittade denna klänning, tycker den var riktigt fin. Den finns även i creme och grå. Och med rabattkod får man 50:- rabatt. Har också hittat en klänning hos Ellos, men ingen storlek till mig finns. Båda klänningarna skulle passa perfekt till sommaren. Och då skulle jag nog helst se båda klänningarna i vitt.

HM köp

 

Skulle ner på stan idag när jag slutat, eftersom det var 50% på Crispin på skorna jag köpte i helgen. Och ju billigare ju bättre men tyvärr fanns inte några 36:or.

Iallafall vart det några köp på HM:
♥ Svart klänning med söta fickor, syns tyvärr inte på bilden. Efter att jag hade provat den där kändes det tveksamt om jag skulle ha kvar den. Men nu när jag har provat den hemma, är det definitivt en keeper. Hyfsat bra pris 198:-
♥ Grå strumpbyxor 98:-. Super sköna och super fina till tex en svart klänning.
♥ Svarta leggings, 29.50:-. Kan det bli billigare?!

Weekend is over

 
Skor från kmb.


Ja! I lördags blev de äntligen mina. Riktigt nöjd över att jag köpte dem. De kostade egentligen 699:- men efter jag hade köpt dem och tog upp de ur påsen så såg jag att det såg konstigt ut fram på den ena skon (fast det syndes knappt) så jag gick tillbaka och fick 10% på dem. Super! Och eftersom det bara fanns ett par 36:or så kunde jag inte heller få några nya. Tycker inte att skorna ser lika fin ut på bild, i verkligheten är de so gorgeous! 

I fredags vart det iallafall tacobuffé med Maja och Anna (fick bland annat de i julklapp av dem) riktigt mysigt! Och i lördags var jag i Birsta med älskling, Anna och Andreas, då jag köpte skorna. Köpte också BUS servetter, som jag ska testa och se hur det blir. De ska tydligen inte bli ett onaturligt resultat har jag hört och läst. Får hoppas på det bästa. ♥

Mango

Jo, precis.. Hos Mango har det kommit in en del fint. Kikade runt och hittade bland annat några fina kjolar och klänningar. Hittade en liknande av HM:s "Beauty and the geek"-kjol. Fast då var den ju såklart inte lika billig på Mango som på HM. Men jag ska ju försöka att inte köpa något, helst inte om jag ska köpa skorna jag har sett. Dessutom funderar jag på om jag ska ta och beställa ett eller kanske två linnen från American Apparel, de kostar ungefär 150:- dock var frakten rätt så dyr tror jag. Men jag är så less på linnen från HM som krymper efter en gång man har tvättat dem och går sönder. Så det är nog värt att köpa ett dyrare! ♥


Those shoes are made for me

158234-39
Vart en sväng till Birsta förut, och även ett fynd. Dessa för bara 79.50:- från HM. Riktigt billigt för ett par snygga solglasögon. Hittade ett par svarta platå pumps i mocka, som jag vill ha! Har gått och tänkt på skorna enda sen jag provade dem, hur fina som helst. Men.. det brukar ofta finnas ett men. Och det är priset, de kostade 700:- .. Är det för högt pris på ett par skor man vet att man kommer älska att använda?